Najdi forum

Knjiga Mati in otrok

Zanima me, ce kdo ve kje se lahko dobi knjiga Mati in otrok, ki jo podarja mladinska knjiga vsaki novi mamici. Slisala sem, da je ze v paketu vendar pa me zanima, ce si upravicen do nje tudi, ce vzames denarno nadomestilo in kje jo lahko dobis.

Hvala!

Tina

Tina

poglej na tole stran mogoče boš našla kaj zanimivega, drugače pa na forumu povprašaj, se bo sigurno nekdo našel, ki to pozna

primož

Kolikor jaz vem , dobi knjigo vsaka mamica- to pa ni pogojeno s paketom. Listek- naročilo pa dobiš takrat ko se prideš zmenit za paket oz. v tvojem primeru za denar. Sama sem tisto poslala in naj bi dobila v 15 dneh, kar je danes, knjige še nisem dobila, upam da ne bodo kaj pobrkali in da jo bom dobila. Torej koilikor vem, jo dobiš v vsakem primeru( ker knjiga ni v paketu)

Dobiš jo pri Založbi MK – jo kupiš (Modri salon na Slovenski 29 v Ljubljani), ali pa pokliči Ciciklub, da ti pošljejo kupon in dobila jo boš brezplačno v zameno za tvoje in otrokove podatke.

Jaz sem ko sem dvignila paket, dobila kao naročilnico, ki sem jo poslala, in v 15 dneh naj bi mi poslali knjigo zastonj- plačamo le potne stroške. Kako to mislite jo kupiš- če naj bi jo brezplačno dobila vsak slovenska mama?

Če že morate kupiti to knjigo, potem vam , vsem nanovo pečenim mamicam iz lastnih izkušenj z več otroci toplo priporočam knjigo Ksenije Šoster-Olmer:Dojenje in materinstvo iz srca. Nobena knjiga s podobno temo ji ne seže niti do kolen, pa sem jih prebrala precej. Veliko mater jo pohvali kot izredno dobro. Mislim, da se dobi v vsaki knjigarni.

Knjiga ni v paketu.Na centru za socialno delo,kjer je potrebno uredit vse potrebno okoli paketov oziroma denarnega nadomestila in same porodniske,ti dajo narocilnico,katero preprosto izpolnis,posljes in po posti ti posljejo knjigo na dom.Vcasih je potrebno malce dlje pocakati ampak dobis jo 100%.Srecno

New Report

Close