Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Knjiga g. Breuss-a

Knjiga g. Breuss-a

Spoštovani!

Doma imamo tudi mi bolnika ( rak ). Iščemo vse metode, kako bi mu lahko pomagali. Sedaj sem začela proučevat knjigo g. Breussa – Zdravljenje raka in levkemije.

Zelo bi bila vesela, če bi mi lahko povedali svoje mnenje o tej knjigi tudi Vi.
Prosila bi tudi ostale, ki so seznanjeni s to “Breussovo kuro”, da bi mi odpisali in mi nakratko povedali svoje izkušnje.

Vnaprej se vam lepo zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam.

Ana

Jaz sem pred leti brala to knjigo in pila sokove vsaj 2 leti, najprej več potem manj. Zbolela sem pred 5 leti in če bi vedela za to knjigo takrat bi poskusila s tem pred vsako kemoterapijo – 6 tedenska kura. Ko enkrat začno s kemoterapijo učinki niso več zagotovljeni, vendar vsekakor lahko sokovi le koristijo.

operirana sem za rakom na dojki pred 13 leti.za to dieto in knjigo sem zvedela pol leta po operaciji.eno leto po končani kemoterapiji sem tudi jaz opravila to dieto.pripomnim naj da sem k zdravniku z mojo bulo prišla dovolj zgodaj .zaenkrat sem zdrava v kar trdno verjamem in ne razmišljam preveč o tem kaj je bilo.pozdrav in hrabro naprej

Draga Ana

Moj oče je tudi zbolel od raka in mislim da mu bo terapija dr Breuss-a zelo pomagala. Zanima me kje se da dobiti tista knjiga, in tudi kako lahko pridem do zdravil za tisto terapijo.

Najlepša hvala
Petar

pozdrav petar,ravnokar sem ugotovila da mi nekdo ni vrnil omenjene knjige.
Ko ugotovim kje je te obvestim.
Drugače je knjiga izdana v srbohrvaščini (latinica ) v Novem Sadu še pred letom 1988.
Pozdrav Mirjana

Ta knjiga se dobi v vsaki knjižnici v slovenščini ali pa kupi v knjigarni, je poceni ker je tanka.

New Report

Close