Najdi forum

Knjiga 90 dnevna dieta

Živjo!
Sem nov na tem forumu. Ker imam kar nekaj odvečnih kilogramčkov, sem se odločil, da poskusim še s to dieto. A lahko prosim za obe kopiji? PROSIM! Res bi bil hvaležen!
Hvala!
Moj mail: [email protected]

Živjo!

Tudi jaz bi obe knjigi….hvala.

lp

Tudi jaz bi prosil za obe knjigi!

[email protected]

Jaz bi tudi prosila!
[email protected]

pozdravljeni! Bi lahko tudi meni poslali obe knjigi? Hvala

[email protected]

pozdrav.
bi lahko še kdo men poslal to knjigo? sem jo iskal v knjigarni pa nisem našel.rabim samo prvo, za prvih 90dni.
lepo pozdrav vsem

moj mail: [email protected]

http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/

lp in uspešno hujšanje

ops nekaj je ponagajalo, bom probala taprav link prpopat:-)

upam da zdej pa bo:-)

http://rapidshare.com/files/2548682/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html

http://rapidshare.com/files/2548011/90-dnevna_locevalna_dieta___naslednjih_90_dni.pdf.html

🙁
nekaj nagaja , skoz je bila aktivna na teh dveh linkih iz SMS dieta forum-ločevalna dieta-stran 117 in 120
probajte, mogoče vam rata

lp

rapidshare.com linki ne delujejo! lahko kdo pošlje obe na mail?
mail:[email protected]

Na rapidshare linki ne delajo več. A lahko kdo ti dve knjigici ponovno uploada kam drugam npr. na megaupload ali depositefile ali hotfile in podobno. Naletela sem na komentar, kjer avtorica knjige zahteva umik knjig iz rapidshare zaradi avtorskih pravic. Zaradi tega so bili potem fajli umaknjeni.

lepo prosim,če lahko še meni pošljete na [email protected].

lp R

joj,tudi jaz bi rada imela obe knjigi, če ju je možno dobit.
Lep pozdrav in se že vnparej zahvaljujem.

mail: [email protected]

Živjo vsem,
tudi sama se pripravljam za zmanjšanje kilogramov in tudi prosim za obe knjigi.

Moj naslov: [email protected]

Najlepša hvala vnaprej.

Živjo!

Prosila bi vas, če mi lahko pošljete prvo knjigo na mail: [email protected]
Tudi jaz sem na ločevalni dieti in mi primanjkuje idej za pripravljanje kosila in večerje.

Hvala in lep pozdrav!

Prosim za prvo knjigo, če ste tako prijazni, da jo še meni pošljete na:

[email protected]

Hvala

Vam je že kdo poslal omenjene knjige po mailih ali ne?

jaz ju imam …

vsi zainteresirani pišite na naslov [email protected]

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Sporočam,da jo očitno nimam več (ker smo pred leti kupli nov pc)in tega nisem kopirala.

Se opravičujem,da sem smetila po nepotrebnem. A bila sem sigurna, da jo imam.

Zagotovo pa imam Montignacijevo, ker sem že poslala eni uporabnici napačno.

Se še enkrat opravičujem vsem ! Ni bilo namerno 🙁

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Pozdravljeni,

rada bi začela z dieto 90 dnevna ločevalna dieta ampak na netu kar se tiče o knjigi ni nič podrobno kaj napisno, tako da če ima kdo knjigo, PROSIM če mi jo lahko pošlje na moj e-mail. Hvala

[email protected]

New Report

Close