dijana, na tej strani foruma, k si zdajle, pojdi z miško gor in prideš do uporabnika JOAN, tam imaš 2 linka za knjigi (rapidshare.com), klikni najprej na taprvega, potem klikneš na FREE USER, počakaš da se sekunde odštejejo in potem klikneš na downloud, in ti jo bo preneslo dol. Za drugo knjigo pa klikneš tadrugi link, in isti postopek, pa bo. Če ti pa ne bo ratalo, pa mi javi naslov in ti ju bom jaz poslala. Lep pozdrav
dijana, na tej strani foruma, k si zdajle, pojdi z miško gor in prideš do uporabnika JOAN, tam imaš 2 linka za knjigi (rapidshare.com), klikni najprej na taprvega, potem klikneš na FREE USER, počakaš da se sekunde odštejejo in potem klikneš na downloud, in ti jo bo preneslo dol. Za drugo knjigo pa klikneš tadrugi link, in isti postopek, pa bo. Če ti pa ne bo ratalo, pa mi javi naslov in ti ju bom jaz poslala. Lep pozdrav
JEST BI TUDI FUL LEPO PROSILA ZA KNJIGO 90 DNEVNA DIETA…..a jo lahko pošlješ na mail:[email protected] PROSIM???
Še ena, ki potrebuje knjigo 90 DNEVNA DIETA.
Mail: [email protected]
Hvala
ojla!!!
Tudi jaz sem se odločila,da malo shujšam in zato bi tudi jaz prosila če mi lahko pošljete ti dve knjigi! Že vnaprej hvala!
Pa še moj mail naslov:
L.P. Suzana
moj je [email protected]
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi prosila za obe knjigi! Sem poskušala sama , pa mi nikakor mi ne uspe,..
moj naslov: [email protected]
Že v naprej hvala!
Lep dan
Sem že pozabila, da imam skritega:).
Sem poskusila snet z neta, pa ne gre. Mi lahko katera pošlje, prosim, oba dela? Hvala.