Najdi forum

Knjiga 90 dnevna dieta

dijana, na tej strani foruma, k si zdajle, pojdi z miško gor in prideš do uporabnika JOAN, tam imaš 2 linka za knjigi (rapidshare.com), klikni najprej na taprvega, potem klikneš na FREE USER, počakaš da se sekunde odštejejo in potem klikneš na downloud, in ti jo bo preneslo dol. Za drugo knjigo pa klikneš tadrugi link, in isti postopek, pa bo. Če ti pa ne bo ratalo, pa mi javi naslov in ti ju bom jaz poslala. Lep pozdrav

dijana, na tej strani foruma, k si zdajle, pojdi z miško gor in prideš do uporabnika JOAN, tam imaš 2 linka za knjigi (rapidshare.com), klikni najprej na taprvega, potem klikneš na FREE USER, počakaš da se sekunde odštejejo in potem klikneš na downloud, in ti jo bo preneslo dol. Za drugo knjigo pa klikneš tadrugi link, in isti postopek, pa bo. Če ti pa ne bo ratalo, pa mi javi naslov in ti ju bom jaz poslala. Lep pozdrav

Pozdravljene

Joan jaz bi te prosila za drugi del knjige ker ko hocem odpreti se mi javlja error!?

Hvala ti

lp

No punce, ponovno se javljam. po 1 mesecu in po imam 7 kg manj. Sem zelo vesela in bom še naprev vztrajala. Vsem, ki jo izvajate pa želim veliko uspeha.

JEST BI TUDI FUL LEPO PROSILA ZA KNJIGO 90 DNEVNA DIETA…..a jo lahko pošlješ na mail:[email protected] PROSIM???

Še ena, ki potrebuje knjigo 90 DNEVNA DIETA.
Mail: [email protected]
Hvala

ojla!

tudi jaz bo prosila za knjigo ali obe po mailu!

Hvala!!!!!!

Ojla punce.
Sofi in husmina, vama sem poslala, sem hotla prek gmaila, pa ni šlo, tako da sem preko siola, no upam, da bosta dobile.
klavdiček, rabim tvoj mail, da ti lahko pošljem.
Lep pozdrav vsem, Sonja

HVALA!!! 🙂
Sm dobla. Zdej morm pa sam še začet.

Lepo pozdravljena
Lepo prosim za kopijo knjige 90 – dnevna ločevalna dieta.
sem sladkorni bolnik,zato bi rada najprej predelala knjigo, in se nato lotila odprave odvečnih kilogramov,… hvala

ojla!!!

Tudi jaz sem se odločila,da malo shujšam in zato bi tudi jaz prosila če mi lahko pošljete ti dve knjigi! Že vnaprej hvala!

Pa še moj mail naslov:

[email protected]

L.P. Suzana

Tudi jaz bi prosila za obe knjigi na mail.

Hvala

Ojla punce, da vam lahko pošljem knjigi, rabim vaše mail naslove.
Lep pozdravček!

moj je [email protected]

ŽIVIJO!

Tudi jaz bi prosila za obe knjigi!

Hvala ,pa lep pozdrav

Pozdravljeni!

Tudi jaz bi prosila za obe knjigi! Sem poskušala sama , pa mi nikakor mi ne uspe,..
moj naslov: [email protected]
Že v naprej hvala!
Lep dan

Tudi jaz prosim za obe knjigi.

Hvala.

Sem že pozabila, da imam skritega:).

[email protected]

Sem poskusila snet z neta, pa ne gre. Mi lahko katera pošlje, prosim, oba dela? Hvala.

[email protected]

New Report

Close