Najdi forum

kmalu med vami – mala Veronika

Pozdravljeni!

V imenu Tashy se tokrat oglašam sam, Saby, njen mož.
Z velikim veseljem vam sporočam, da smo v soboto, 5. feb 2005, dobili v družino novega člana z imenom Veronika.

Ker ne vemo kako dolgo časa bomo skupaj, uživamo vsak trenutek z njo. Pri njej sva vse dni. Za zdaj je punca pridna in tudi bolezen jo za sedaj še ne moti. Tudi zdravniki se temu čudijo. Očitno ima več moči, kot so mislili in rada bi ostala z nama nekaj dni več.

Lep pozdrav vsem skupaj,
Tashy & KvipS

Naj vas angeli čuvajo!Užijte vsak trenutek z njo!V mislih sm z vami…
Lp,M*

Čestitam, sem vesela za vas in molim, da bo punčka presenetila vse zdravnike in zdravniške napovedi in ……

Uživajte vsak trenutek!

Molim za Vas

Lubezen je brezmejna, naj vam vsem trem da čimveč moči…
Tudi jaz sem v mislih z vami.

Vse angele varuhe prosim, da tudi ostane z vami in na tem svetu saj nikjer ne piše , da mora oditi, na tem svetu je vse mogoče in očitno je mala prava borka, ki se ne da-bravo in vse naj, naj naj vam želim…

Čudovita novica.

Vesta, dragi očka in mamica, vsak dan sem mislila na vajino zlato detece, vsak dan s strahom pogledala sem gor in danes ste me razveselili z novico o mali Veroniki.
Želim ji čim več moči in kar se da zdravja.

Lahko sta ponosna nanjo in Veronika čuti vajino ljubezen.

Čim več skupnih srečnih dni vam želim.

Morda pa ji uspe!! V medicini ni nič 100%.

Zelo vam želim, da ostanete skupaj. Če pa bo ptrebno slovo, potem naj bo Veronika v ponos vam in vsem malim borcem!

Spoštovani!

Iskreno čestitam mali Veroniki in ji želim, naj naše molitve in misli obrodijo mnogoteren sad. Mamici in očku pa veliko veselih trenutkov. Vsem želim, da bi se temne napovedi ne uresničile! Držite se!!!!!!

Vidka

Tudi iz moje strani prejmite najlepše želje in močno upanje, da mali deklici uspe!!!!

LP

Iskrene čestitke! Ljubezen premika gore in ozdravlja. Naj se to zgodi tudi v vaši družini. Veliko pozitivnih misli vam pošiljam. M

ooooo, daj Bog da ji bo lepo…in vsem vam!!!!!!!!!!!!!!! tako zelo mislim na vas. držite se. veliko nas ima vas v srcu….

z veliko ljubezni in toplimi objemi

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Da bi trajalo čimdlje……..
lp D.

Molimo za vašo družinico in deklico Veroniko, naj jo čuvajo še vsi naši angelčki varuhi … držim pesti in molimo za čudež …

Pu

Obilo božjega blagoslova.

J.

molim za vas, da bo vse ok in da boste srecna druzinica!!!
Lp, T.

Tudi z moje strani…naj vas angeli čuvajo in naj bo dobro na vaši strani…

Tan

Hvala za informaciji!
Tudi jaz sem vsak dan z strahom pogledala ali ste se kaj glasili.
Čestitamo za malo borko Veroniko. Z mislimi smo z vami in upamo, da se bo vse vredu in brez trpljenja izteklo.

Prosim, javite se še kaj.

Najprej bi vama rada čestitala za plemenitost, da sta Veroniko tako toplo sprejela, kljub temu, da so bile napovedi zelo slabe. Mnogi žal obupaj že prej, ker enostavno vsega skupaj ne zmorejo (razumem tudi njih).
Naj vas Bog čuva!

LP. Ivana

Oh, so že vse druge pred mano povedale toliko lepega, da se lahko samo pridružujem že napisanemu.
V molitvi bom z vami.

New Report

Close