Kmalu bomo stari dve in pol
Saj ne morem verjet, stari bomo dve in pol. Dve in pol leti od našega prvaga srečanja v porodnišnici. Kako lepi spomini…….zapisani v najinih srcih za vedno.
Sedaj pa že čebljamo kot “raztrgan dohtar” vsak drugi stavek je vprašalen Mami to je?? jaz pa njemu “Kako se vprasa?” in potem on “Kaj je to?” Tako se vrti naš svet okrog vprašanj in odgovorov. Lepo je!!!
Sedaj ko ima njegov bratranec bratca bi ga imel tudi on. Mami bateca jaz meu, mi reče. In ko mu porečem da ima bratece in sestrice vendar ne živijo pri nas me samo gleda in pritrdi. Počasi ga navajava na besedo posvojitev , pa da on ni bil v mamičinem trebuhu pa da ni pil mlekeca tako kot ga pije njegov bratranec.
Tako da spet intenzivno razmišljamo o še enem otroku. Imamo vlogo na centru, vendar se tam ne obeta kaj dosti ker je zelo dolga čakalna vrsta ali pa IVF. Upam da nam bo uspelo.
Toliko o nas Vam vsem pa želim čimprejšnje pozitivno rešene vloge ter da čimprej dobite svoje sončke.
Lp
Eva lepo je slišati, da vam je lepo in da razmišljate o bratcu. Če si ga želite, čimprej v LJ ali MB, ker vrste so res dolge. Jaz sem že dala skoz toliko teh postopkov in leta so že tu, da sem to čisto izključila. Mogoče pa se vam spet posreči na CSD.
Eva še eno vprašanje imam: Komu se vroči odločba o posvojitvi? Ali imam prav, da biološkim staršem ne?
Če se ne, potem ni straha za pritožbo. Nekaj pa starši verjetno vseeno dobijo, pa ne vem kaj. Prosim te, če lahko mi probaj to malo razložiti.
Imejte se lepo in hvala. Saj enkrat ko bo vse mimo, bom napisala kaj več.
Pozdravljena Sanjica!
Odločbo se vroči tako vam kot biološkim staršem. Pritožbeni rok pa je 30 dni. Vendar glavo pokovci, nič razmišljat o tem da se bo končalo slabo. Vem da je težko, in da je tisti zadnji mesec najtežji.
Ko sem jaz dobila nov rojstni list z najinimi podatki sem cel dan kar jokala.
Lp Eva**