Najdi forum

Klub Palestra

Mene pa zanima, če kdo hodi na vadbo v klub Palestra in kako je zadovoljen. Sama sicer tam še nisem bila, se pa oglašujejo kot nek ekskluziven klub. Govorila sem z enim gospodom po telefonu, pa mi ni znal razložiti v čem je štos. Dragi so pa tok, da glava boli. (npr. dve uri tedensko tea bo, ob fiksni uri in dnevu mesečno 12.000 SIT, ura in pol joge na teden – mesečno 8.000 SIT)
Me prav zanima, če kdo ve v čem je ta njihova ekskluzivnost, da opravičuje tako visoke cene.

Kje pa to je?

Na Vrhovcih, za Sparovo trgovino.
Sprašujem predvsem zato, ker stanujem dokaj blizu, ampak vseeno bi rada vedela, zakaj so tako dragi. Oz. ali so res toliko boljši, kolikor so dražji.

Tudi sama stanujem dokaj blizu, tako, da so moji sprehodi mimo tega kluba kar pogosti. Če primerjam Konex, ki je čez hrib, pa Palestro, res ne vem, kaj je v palestri tolk na nivoju? ko se sprehodiš mimo, ni opaziti, da je tam kakšen kao športni klub. To je na mal večja družinska hiša, parkinga ima za 3 avte,……. nikoli nisem nobenag nikjer vidla, vedno je bila tema,…. skratka ne vam, če bo kej dost časa živel ta klub. Grem raj v Konex, kjer vsak kaj dogaja……

New Report

Close