Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost klomifen-prosim samo za navodilo

klomifen-prosim samo za navodilo

Punce, pozdravljene

Danes sem dobila to presneto M., torej je moj prvi dan. Klomifem tablete pa je potrebno začeti jemati peti dan po M. Torej, to je v torek. Ali lahko vzamem prvo tableto šele zvečer in ne ZJUTRAJ (kot bi jo verjetno morala), namreč le-te dobim v torek popoldan. Prej pa do njih ne morem, ker bom službeno odsotna.
Ali bom zelo grešila z zamudo???
Punce zlate ste in hvala za odgovor. Sem kar prestrašena, ker jo ne morem vzeti že v torek zjutraj!!!! HVALA VAM

lep sončen pozdrav

Je tudi Ok, ce jo vzames zvecer. !!!
lp
Hana

Pozdravljena Julija!

Tudi jaz začnem prav v torek jemati Klomifen. Meni je rekla G, da je vseeno ali zjutraj ali zvečer, naj pa bo vseh 5 dni enako. Upam, da nama čim prej uspe. Jaz jih bom jemala sedaj prvič. Držim pesti za naju obe.

Nati

Nati ima prav! Važno je, da jemlješ ali vse zvečer ali vse zjutraj!

Super, tudi jaz držim pesti zate!! Mora nama uspeti!!!!
Povej mi, ali noraš vzeti po eno ali po dve tableti hkrati????

Hvala in lep vikend

Hvala Hana in držim pesti zate!!!

LP

Za prvič moram vzeti samo po eno tableto. Bova z G videli kako bo. Seveda nama bo obema uspelo :–)))

Lep vikend tudi tebi
Nati

še nekaj,
Torej, če te prav razumem moraš vzeti eno tableto na dan???

drži se še naprej in LP

Ja, točno. G mi je rekla, da ne bova za začetek pretiravali, ker se lahko po dveh ciklusih (če še ne bo nič) odločila za zvišanje doze (2 na dan). Glede na HSG je vse OK, moževo seme os rekli, da je za 4 (baje jih ima danes malo kdo za 5), samo na ultrazvoku se baje vidi, da so moji jajčniki zaspani (ni ovulacij). Upam, da bo vse v redu in seveda obema čim manj stranskih učinkov. Ko sem prebirala forum, sem se kar malo prestrašila teh tablet, po drugi strani, pa je veliko žensk z njimi tudi prišlo do otročka. Menda je zelo velika verjetnost tudi večplodne nosečnosti. Ko mi je G to razlagala, me je ob tem pogledala in rekla, ja vi, tako ne bi bili nič jezni, če bi bila kar dva. Ja, pa še res je. Torej še en dan in začneva. Potem pa čez nekaj dni v akcijo ;-)), pa malo morava obe razpreči in se umiriti. Jaz že planiram, da greva med podaljšanimi počitnicami za kakšen dan ali na morje ali v toplice. Tudi vidva si privoščita kakšen izlet in čim več razvajanja.

LP
Nati

Draga Nati! Ne bit huda name, če ti rečem, da veeno ne pričakuj preveč. Klomifen ni neka čudežna tabletka. Pri nama je tudi vse OK in pri dozi 2 tabl. na dan in pri krasnih 2 foliklih (ki sta bila vidna na UZ) ni ratalo NIČ.
To sem ti napisala zato, da ne boš mislila, da je pa Klomifen zagotovilo za nosečnost.

Drugače pa ti želim, da bi ti seveda ratalo in da bi s podaljšanega dopusta prišla z dobro novico.

Pozdravček, Taja

Nati – cisto eno drugo vprasanje? Ali uporabljas “nick” Nati tudi na kaksnem drugem forumu?

Oooo, Emi, kje si se pa ti spet našla? Full te dolgo ni bilo “gor” v takšnem obsegu, kot še kakšnih 14 dni nazaj!

Čau!

Oh Taja, moj sef me je zasul z delom 🙂 Ampak – stvari se izboljsujejo, ta huje je za menoj. Pa tudi – ce nimam kaj napisati, potem sem tiho.
Sem videla, da si bila pri refleksoterapevtki. In – ali nisi spoznala Drobnica te dni?
In – kako hujsanje? Odkar vem,da moram shujsati (odstevanje pred IVF) sem sla 3 kg gor….

Ha,Ha tudi pri nas gremo v toplice. Bomo videli kako bo. Jaz sem zase malo skepticna, kajti ta zelja se mi je ze tako vsedla v glavo, da me je prav malo strah….Pa,Pa in lep vecer

Bom kar najprej o hujšariji. Kaj naj ti rečem? Redim se ravno ne, ampak teža mi pa kar ostaja na istem. Sem kar malo huda, ker full trimčkam in tudi malo manj jem, ampak ni uspeha. Grrrrr.

H Drobniču grem konec meseca. Tik pred 1. novembrom. Upam, da ne bo že čisto naspidiran tik pred prazniki in da se bova lepo pomenila. Hja, najbrž mi bo ruknil kakšno dieto po dnos in kakšno preiskavo… Nimam pojma, kaj mi bo “delal”, ker mi je že moj G opravil laparoskopijo, hormonske preiskave in UZ in o tem sta se menda že pogovorila. Upam, da mi ne bo treba še 1x vse skozi. Glede na to, da je moj osebni G Drobničev kolega, mislim, da mi bo kaj tudi oproščeno. Hahaha, kilce sigurno ne! No, pustimo se presenetiti.

Ti se pa ne sekiraj, če si se 3 kilce zredila. To ni še nič. Ko boš presegla 5 kilc, potem pa zaženi vik in krik. :)) (taprava ti to govori, veš!)

No, želim ti uspešen teden s šefom in priporočam ti refleksoterapijo. Ej, to je pa nekaj magičnega. Meni tako sede, da grem od te ženske fullll naspidirana. Psihično sem full na powerju. Že pogovor z njo je fulll prijeten, potem pa že masaža… uf, komaj čakam torek. Tako uživam, da je vredno spustiti tistih 5 baksov/terapijo.

Hej, Julija, da ne boš v preveliki želji po dopustu v toplicah čisto pozabila na SKOKE!!!! :)))

Lep dopust! 🙂 🙂

Sem bila pri Karmen, ja 🙂
Naj te potolazim -Drobnic meni ni za kile nic rekel, pa sem vagala vec kot zdajle. Je rekel, da je tudi ze bolj okrogle videl 🙂 Me je bolj sestra Alenka na to opozarjala 🙂
Lep teden tudi tebi

Oj Taja,

mene skrbi le to, ker se mi je ta želja po detecu tako močno usidrala v mojo bučo,
da zaradi tega ne bo nič!!!! Ne, ne bom pozabila ne te “skoke”, ki so mi sicer že
rahlo odveč… :-)) bomo že potrpeli!!!!! by,by

Ojla babnice zakaj se tako sekirate za kilažo. Dajte nooooooooo, jaz se sploh ne sekiram. Boljše je, da imaš malo več kot pa manj. Jaz sem včasih bila sama kost in koža komaj 42.kg. In sem se počutila zelo zelo slabo in manj vredno. Bodimo srečne, da imamo nekaj odveč, kaj bo rekel zdravnik se mi pa fučka po domače povedano…. Jaz jih imam sedaj čez 80kg pa kaj pol. Bodite srečne, da ste malo bolj nabite. Res vam kakšen siromak si ha ha ha….
Jejmo in pijmo dokler lahko.
Lep dan
Doroteja

P.S. Ejjjjjjjjjjj ti Tajči sem ti rekla ne govori in ne sekiraj se za kile. Kaj pa pol, če bi imela 100kg. Kaj ni to dobro, da te ima tvoj možek za kaj primiti ha ha ha…..
LP, Doroteja

Ja, se popolnoma strinjam in to tudi vem. Navdušenje pa zato, ker se je po vseh preiskavah vsaj nekaj konkretno začelo dogajati. Nič nisem huda. Sem že vse možno prebrala od vas in se pozanimala tudi pri strokovnjakih (ne le zdravnikih, tudi biologih in kemikih).

LP
Nati

New Report

Close