Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Kljuvajoča bolečina v dojki

Kljuvajoča bolečina v dojki

Spoštovani,

polno dojim zdravega otroka (14 dni star). pristavljanje ocenjujem kot ok, skratka vse je ok, gre le za to, da sem imela na levi bradavici razpoko, ki se sicer lepo celi, bradavica me ne boli, vendar se po vsakem podoju pojavi globoka kljuvajoča bolečina v dojki, ki sega od bradavice pa nazaj proti pazduhi… Isto se dogaja na desni dojki, ki je bila v začetku tudi rahlo razpokana. Po kakšni uri poneha. Zatrdlin ni, dojke so tudi običajno polne.

Pri otroku ne opažam nobenih večjih sprememb, mogoče ga le malce na trenutke napenja (pa ne vem od česa,saj mene ne, prav tako ne jem ničesar, kar med dojenjem ni dovoljeno), pri začetku podoja se nekajkrat “odstavi” , vendar domnevam, da zato, ker so dojke prepolne in dokler res udobno ne zagrabi bradavice, večkrat malce “potegne”.

Hvala za odgovor,

Teja

dojki redno pregledujte, kolikor je to v obdobju dojenja pač možno. Če se bi se bolečine stopnjevale, se posvetujte še s svojim ginekologom.
Metoda BreastScan[/url] je neinvazivna in se lahko opravi tudi v obdobju dojenja.
Priporočam vam, da si na MedOverNet-u ogledate forum Dojenje, kjer boste našla kopico nasvetov glede dojenja.

V upanju na najboljše vas pozdravljam,

New Report

Close