klistiranje pri razstrupljanju?
pozdravljeni.
v enem od vasih odgovorov sem zasledila klistiranje v kombinaciji z razstrupljanjem.
tudi sama sem na zdravljenju z bicom-om ze slabo leto.
ze od zacetka novembra delava s terapevtko na zdravljenju kronicnih vnetij, ki so jih povzrocile mikobakterije.
sedaj sem ze v fazi zadnjih valov razstrupljanja. bakterij ze dolgo ni vec v mojem organizmu.
vendar, ker je bilo razstrupljanje tako zelo dolgotrajno – vracalo se je v valovih, ki so sicer vse manj hudi, sem se pogosto sprasevala, ce bi klistiranje pri tem pomagalo, saj sem imela obcutek, da veliko ze izlocenih strupov vsrka moje telo nazaj skozi stene debelega crevesa.
ali vi pri razstrupljanju od tuberkulinov priporocate klistiranje?
jaz in sin zjutraj pijeva svez sok (rdeca pesa, korencek, jabolko, limona). sinu (ki je tudi trpel posledice mikobakterij, saj jih je preko mleka dobival od mene), ki je imel predvsem kozne reakcije, pa sem delela obkladke z razstopino sode bikarbone v najhujsi razstrupljevalni fazi.
je se kaj drugega, kar uspesno pospesuje ta proces?
hvala in lep pozdrav
Pozdravljeni!
Klistiranje pri razstrupljanju je vedno priporočljivo. Ampak, pri tuberkulinih ga ne bi nujno priporočal. Terapevtka, ki vas zdravi, ima veliko izkušenj z zdravljenjem tuberkulinov, zato o se o tem pogovorite z njo.
LP