Klistiranje
Pozdravljeni!
Že kar nekajkrat sem slišala in prebrala da je klistiranje dobro za zdravje in da nekateri to počnejo vsak dan!Zanima me če ima kakšne negativne stranske učinke in ali je primerna za vse starosti?Nimam problemov s prebavo vendar sem se odločila da poskusim, sedaj sem kupila to napravo in ni priloženih navodil koliko vode je potrebno vliti v posodico!Upam da mi boste znali pomagati,ali mi svetujete da se obrnem na osebno zdravnico za podrobnejšo opredelitev klistiranja?
Hvala in uspešno delo še naprej
Nataša
Klistriranje deluje blagodejno na crevesje. Priporoca se predvsem pri postu (pri zdravih ljudeh) ali pa se predpise pri dolocenih zdravstvenih tezavah. Prvic slisim tu na forumu, da s euporablja milnica – ´kolikor je meni znano se uporablja mlacna voda.
Gre za ciscenje telesa, kot receno zelo priporocljivo pri postu, da se CELOTNO telo resnicno precisti vseh toksinovc in podobnega. KAr se tice vsakodnevnega izvajanja – jaz v tem ne vidim potrebe in se mi ne zdi ne smiselno ne prevc zdravo. Saj veste, kaj pravijo – vse stvari so dobre, v zmerni meji.
LP
Maja