Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva klinika za neplodnost- Postojna ali Leonišče

klinika za neplodnost- Postojna ali Leonišče

Pozdrav!

Dobila sem od ginekologinje napotnico za pregled, ker sem imela en spontani splav potem v naslednji nosecnosti se zametek ni razvijal, zato sem imela medikamentozni splav. Ker kmalu bom doplonila 37 let, zelim cim hitrejše narediti pregled. Včeraj sem klicala Leonišče, kjer sem naročena šele v avgustu (naročila sem se v februaru) in so mi povedali da lahko grem v Postojnu, da bom tam prej prišla na pregled. Ker sem tujka ne vem kakšne so klinike in izkušnje v sloveniji. Ginekologinja mi je povedala da odsvetuje zasebne ordinacije…

Že imam enega otroka in takrat nisva imeli težave z zanositvijo

Odgovor na objavo uporabnika
miranira, 14.05.2025 ob 08:31

Pozdrav!

Dobila sem od ginekologinje napotnico za pregled, ker sem imela en spontani splav potem v naslednji nosecnosti se zametek ni razvijal, zato sem imela medikamentozni splav. Ker kmalu bom doplonila 37 let, zelim cim hitrejše narediti pregled. Včeraj sem klicala Leonišče, kjer sem naročena šele v avgustu (naročila sem se v februaru) in so mi povedali da lahko grem v Postojnu, da bom tam prej prišla na pregled. Ker sem tujka ne vem kakšne so klinike in izkušnje v sloveniji. Ginekologinja mi je povedala da odsvetuje zasebne ordinacije…

Že imam enega otroka in takrat nisva imeli težave z zanositvijo

V bolnišnici Postojna deluje center za zdravljenje neplodnosti v okviru javnega sistema. Ima zelo dobro ekipo strokovnjakov. Svetujem, da se naročite čim prej.

Naročite se na https://www.bolnisnica-po.si/narocanje-na-pregled/obmp-postopek/

ali preko naslova [email protected] ali

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close