Najdi forum

klinično mrtva

Pred dnevi sem izgubila nezavest.Ko sem izgubila nezavest me je potegnilo v nekakšen vrtinec v jamo .Dogodki ,osebe so se mi odvrteli v hitrem zaporedju,ampak ne spominjam se kaj se je odvrtelo-vse je potekalo dokaj hitro.Naenkrat sem začutila klicanje svojega imena in vse to je s težavo izginjalo.Strah me je! Kaj se je zgodilo? Prosim pomagajte mi in mi svetujte.Z nikomer se ne upam pogovoriti! Ali bi morala obiskati zdravnika-glava me še vedno boli? Prosim pomagajte!!

Draga Irma,

svetujeva vam, da zaradi vsega opisanega (predvsem pa, ker vas še vedno boli glava) čimprej obiščete zdravnika. Ta bo namreč lahko odkril vzrok, zaradi katerega ste padli v nezavest ter ocenil morebitne posledice, ki bi lahko pri tem nastale. Izgubo zavesti lahko povzroči praktično katerakoli resnejša bolezen ali poškodba, kot tudi zloraba določenih substanc ali uživanje alkohola. Spremlja ga doživljanje, ki ste ga že sami tako nazorno opisali v pismu. Čeprav nimava ustreznega znanja in je najino mnenje zgolj mnenje laikov, misliva, da ste doživeli kolaps (krajšo izgubo zavesti) oz. omedlevico, ki jo lahko povzroči tudi nizka raven sladkorja v krvi. Do kolapsa lahko pride tudi v primeru, če predolgo stojimo na mestu. Seveda pa bo za ugotovitev pravega vzroka potreben obisk pri zdravniku.

Lep pozdrav,
Tanja in Bogdan

Duša navadno zapušča telo med spanjem, izjemoma se pa to lahko zgodi, ko je človek pri zavesti. To je lahko neke vrste sporočilo, da moramo v življenju nekaj spremeniti. Glavobol se da z energijami pozdravit, kakršenkoli strah pred smrtjo ali čem podobnim pa je odveč.

New Report

Close