Najdi forum

Klimicin 300mg

Pozdravljeni.

Stara sem 20 let in ker se mi je ob odvajanju na blatu pojavljala sveža kri sem odšla na pregled k osebni zdravnici, ta pa me je napotila na pregled k proktologu. Na pregledu je zdravnik opazil vnetje in mi predpisal Klomicin 300 mg, ki naj bi ga jemala na 8ur. Vendar ko sem vzela drugo tableto ob pol noči sem se okoli 1h zjutraj zbudila zaradi hude bolečine v prsnem košu, temu pa je sledilo tudi bruhanje in tresavica. Zjutraj sem tako spet obiskala osebno zdravnico, ki mi je predpisala manj močne antibiotike, in sicer Klimicin 150mg. Slabosti nisem čutila več, vendar bolečina v spodnjem delu prsnega koša in za žličko ne popušča. Zelo me tudi boli ko jem ali pijem. Osebna zdravnica je rekla da je ta bolečina od bruhanja, vendar me boli že 6 dni. Je možno da je kan drugega?

Že v naprej se vam zahvaljujem za ogovor.
Lep pozdrav.

Spoštovani!

Predlagam, da vzamete nekaj proti kislini in bolečinam, na primer Nolpaza control in Lekadol. Če v naslednjih par dneh bolečina ne mine, pojdite nazaj k zdravnici.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close