Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom klima/inverter, katera : cena/kvaliteta

klima/inverter, katera : cena/kvaliteta

potreboval bom klimo z inverterjem za enosobno stanovanje. notranji del bo v dnevnem prostoru, zunanji na balkonu.Vse je ze podometno pripravljeno, primerne rozete na stenah zunaj in noter,med njima polozene bakrene cevi, kabli(220V), odtoki…torej nosilce na steno-ter priklopiti cevi.

katera klima je trenutno “IN” glede cena/kvaliteta?
Vem, Panasonic so zelo tihe, drazje, Coolwex je cenejsi, Gorenje?..?

hvala

vasja

imamo Coolwexovo in je zelo glasna. vsaj sedaj, ko zalaufamo gretje se mi zdi, da je. da ne govorim kako glasna je šele zunanja enota. imamo jo na balkonu in se zelo sliši. mi je kar žal, da se nisem prej pozanimala glede tega.

Imamo Panasonic, vredna je vsakega centa. Komaj se jo sliši.

Jaz imam tudi Panasonic klimo (inverter, hlajenje, gretje, ionizator,..). Zelo je tiha in jo priporočam vsakemu. Res je vredna denarja, ki sem dala zanjo.

Toshiba in Mitsubishi so nekje tu kot Panasonic (tudi cenovno), morda celo še kanček boljše.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close