Klik
Saj vem,da je malo smešno in da tema sploh ne spada sem,ampak vas vseeno prosim za pomoč.
Računalnika in interneta nimava dolgo,da pa ne bom v banki izpadla kot…,sem se raje najprej obrnila na vas.
Zanima me kaj potrebuješ za preverjanje stanja na računu,kako plačuješ računhe,kaj sploh rabiš,da ti banka to omogoči in seveda-ali je varno?
Hvala!
Saška
Na banki daš vlogo za Klik, nato ti domov pošljejo certifikat, pa še nekaj po e-mailu. Zraven dobiš vsa navodila. seveda pa še potrebuješ nekoga, ki ti bo vse lepo instaliral, lahko si seveda tudi sama. Ko imaš Klik pa itak lahko delaš vse: preverjaš stanje, plačuješ položnice, nakazuješ denar in še polno vsega. Jaz poslujem z Klikom že nekja let in se mi zdi popolnoma varno, saj se še nikoli ni zgodilo kaj slabega.
LP
Danes itak ni nič 100% zanesljivo. Midva z možem uporabljava Klik 3 leta (ali celo kako leto več) in sva zadovoljna, ker nama ni potrebno stat v vrsti banke ali pošte in poleg tega še plačevati velike provizije. Trajniki pa nama ne dišijo, tako da je Klik edina možnost.
Saška, če imaš doma internet in ne tako velike želje stat v vrsti vsak mesec, ti priporočam Klik.
midva ga mava že zelooo dolgo -kakšnih 5 let? skratka od takrat, ko so ga šele začeli ponujat in so ga dali še čisto zastonj
jaz sem zelo zadovoljna položnice plačaš točno na tisti dan, ko je rok plačila (zakaj bi jim palčeval prej); vedno lahko preveriš, koliko je na računu in kaj je že bilo trgano ipd.
skratka če nisi ravno upokojenec (pa še ti bojda po novem nimajo časa) je vsekakor dobrodošel