Najdi forum

Kliče me z imenom drugega dekleta

Bil je čudovit dan, ki sva ga skupaj s fantom preživljala na morju skupaj s prijatelji. Zvečer smo se kopali v morju in ena izmed deklet se je nabodla na morskem ježku. Odpravili smo se k šotorom in “doktor” ji je reševal bodice iz prsta na nogi. Bolelo jo je. Moj fant se je kar na lepem vsedel poleg nje in ji pred vsemi rekel, da ima lepe prsi. Ona je bila vesela tega. To je bil šele začetek! Ko sem pozneje legla poleg njega v šotoru, mi je rekel :” Breda, tukaj je tako vroče, ne legaj preveč poleg mene”. Bila sem šokirana. Klical me je z njenim imenom. In to v postelji! Z njenim imenom me je poklical še velikokrat, čeprav sva se zaradi tega že precej sprla in je trdil, da sploh ne ve, zakaj blekne njeno ime. Rekel je, da to nič ne pomeni in da do nje ničesar ne čuti. Mislim, da jo ima v svoji podzavesti, da ga je na morju fascinirala. V bistvu je ta družba, predvsem pa ona, njegova družba, to so njegovi prijatelji in prijateljice. Sama pa sem prišlek. Kaj naj bi to pomenilo? Kaj pravite, je možno kar tako nekoga klicati z drugim imenom, čeprav je pozneje že tudi jasno vedel, da me to neizmerno moti. Kaj naj si mislim????

jaz bi tudi bila užaljena in prizadeta.
Razmišljam tako kot ti.
saj najbrž res nima nič z njo, ampak očitno ga ti ne privlačiš dovolj oziroma mu nisi posebej zanimiva.
in to je žaljivo – neiskrenost.
jaz namreč ne prenesem, da bi bil kdo z mano, pa ne bi čutil privlačnosti do mene. ker jaz sem s človekom samo, če ga ljubim in me privlači.

Mislim, da morata to razčistiti enkrat za vselej. To res ni fer do tebe, če mene vprašaš.

100 ljudi 100 čudi, ampak jaz svoje punce ne bi poklical z imenom kake druge. Poba očitno sanja podnevi, pa tudi ko je s tabo, se ve o kom. Premalo si povedala, kako se pa sicer obnaša? Mogoče je govoril v spanju. Moja stara mama tudi rada zamenjuje imena, samo njej že spomin oz. možgančki malo pešajo. Kako dolgo sta pa skupaj s tem fantom in koliko sta stara.
Ne, samo mora bit pa “smešno” tole, si kar težko predstavljam, leži poleg tebe in te pokliče po imenu ene druge. Pa se potem sploh zave(da), da te je narobe poklical ali ga moraš spomnit?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Halo,
mogoče bi bilo dobro se malo pogovoriti z njim. In sicer naj ti pove kako in kje vidi tebe. Imam občutek da je to lahko samo igra katero igra. Nažalost sem dala to skozi ker mi moj bivši ni znal povedati da mu nisem več tisto kar sem bila prej.
Veliko uspeha ti želim, in upam da ni to na kar sem prvo pomislila.:):)

Na morju smo bili z motorji. Fant je motorist že precej časa. Ona je njegova kolegica že od prej. Hodil je na koncerte njenega pevskega zbora, bil je na vselitveni fešti v njeno stanovanje… Vse to je bilo že pred mano, pred dvema letoma. Ona je pa sedaj kar na lepem kupila motor, ker je tudi njen sedanji fant motorist. Je ena izmed redkih motoristk. Mislim, da je fanta predvsem to fasciniralo. Rad je vozil za njo, ves čas je govoril, kako je dobra. In to je to!!!!! Sama se rada vozim z njim na motorju. Uživam v vožnji, ampak vse to dogajanje mi sedaj jemlje voljo do tega, ker za nalašč nočem biti niti malo to kar je ona. Jaz sem nekaj povsem drugege. Opažam pa, da je njemu to všeč, vendar si tega noče priznati. Vem, zakaj mene ima rad,ampak, življenje z motorjem ni moj način življenja. Njen pa je. Ne zamerim mu, če je ona tisto, kar si želi. Naj se bori za njo, čeprav ima fanta. Nekoč sem izgubila nekoga, ki je razdrl zakon, pa čeprav se je to zdelo nemogoče, kako potem njemu ne bi uspelo kaj takega. Bojim se, da ga nekaj vleče vstran od mene. ĐŽelim pa si le to, da mi iskreno pove in odide vstran od mene, pa če si le malo želi kaj takega. Ne bom ga prosila naj ostane, ne bom se borila, kajti iz izkušenj vem, da ga bo srce itak vleklo tja, kjer mu je bolj toplo in prijetno i nkjer čuti več zadovoljstva.
In zakaj sploh razglabljam o teh stvareh na tak način? Zato, ker si želim, da mi nekdo pomaga vsaj malo pojasniti stvari. Trdi mi namreč, da te nejove besede ne pomenijo ničesar, da ima samo mene rad, in da je iskren do mene. Problem pa je ta, da mu sploh ne verjamem. preprosto mu ne verjamem in mu niti ne morem več zaupati. Rada bi se prepričala, če razmišljam v pravo smer. Mogoče pa res ne??

prvo kot prvo…..jaz bi bila besna, ne užaljena. Kako bi se pa on počutil, če bi ti njega klicala z imenom enga iks tipa. Probi za foro.. boš videla, če bo reagiral. Če ne…..odpikaj miško!

Hana prav hudo mi je zate. To kar ti dela tvoj fant, je vse prej kot okusno. Predvidevam, da si mu ze povedala, da te moti to kar pocne. Morrigan ti je dala odlicen nasvet. Se sama ga poklici z imenom drugega fanta in opevaj svoje moske prijatelje. Enostavno mu daj vedeti, da ti tak odnos ni vsec in da trpis. Zelo bolece je, ce te ljubljena oseba “pusti ob strani”, pa ceprav le v mislih in z nepotrebnim opisovanjem oz. opevanjem dolocenega dekleta. Mene bi to zelo strlo. Ukrepala bi z razhodom. Enostavno ne bi zdrzala v taki zvezi (torej enostranski).

V bistvu pa sprasujes zakaj ti to dela, ko pa ti govori, da si zanj samo ti. Po moje gre le za strah iz njegove strani. Za strah po izgubi. Ko tebe ne bi imel vec ob sebi in bi ostal sam (ob predpostavki, da ga opevano dekle zavrne) bi se pocutil unicenega. Tako pa ve, da ima tebe. Si njegova resilna bilka v tej situaciji, kar je zelooo bolece. Igranje s partnerjevim srcem je nekaj najgrsega, kar lahko clovesko bitje naredi.

Duckling

New Report

Close