Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Klic s skrito številko

Klic s skrito številko

Ali se da kakorkoli ugotovit identiteto tistega, ki kliče pod skrito številko*?

kolikor mi je znano, ne. Ker prav zaradi tega, da ne izveš kdo kliče, kliče iz skrite št.

Se da, če imaš veze, tako kot jaz :))

važička :))))

Tudi mojemu možu že od novega leta dalje nekdo teži. Pa je klical na telekom in so mu rekli naj si piše točno uro kdaj ga pokličein nato na policijo odda prijavo in nato ga bodo oni opozorili…Halo?? Samhotu je vedt kdo je (moja pripomba; če je keri všeč pa ne upa povedat, ha,ha)

Tukaj se zame konča pravna država!

Če je storil kaj protizakonitega, ga prijavi in ga bodo izsledili tisti, ki imajo za to pooblastila!!!!

No, ker si tako “pogumna” in to celo ponosno razglašaš po forumu nam zaupaj še ime operaterja, ki ima tako “lojalne” uslužbence.

To se pa strinjam ja!

Verjemi da če bi se razvedelo kateri uslužbenec zlorablja podatke, bi bil hitro ob delo, pa hude sankcije bi mu naložili.

Še ena taka. Tudi naju nekdo nadleguje s skrite številke. Začelo se je pred kakšnima dvema mesecema, kliče pa vedno ob sobotah ali nedeljah pozno zvečer ali ponoči.
Tudi midva sva ga že sita.
LP!

Tukaj se zame konča pravna država!

Če je storil kaj protizakonitega, ga prijavi in ga bodo izsledili tisti, ki imajo za to pooblastila!!!!

No, ker si tako “pogumna” in to celo ponosno razglašaš po forumu nam zaupaj še ime operaterja, ki ima tako “lojalne” uslužbence.[/quote]

Joj, no, da te ne bo pobralo od zavisti :))))
Mislim pa, da si že dovolj stara in nisi več tako naivna, da bi verjela v lojalnost uslužbencev (kjerkoli že). Sama pa sem tako lojalna, da ne tožarim in ne izdajam svojih skritih virov :)))
Tako pač je – vsak ima kje veze, kjer le tako kam pridemo, ane 😉

Zakaj se pa sploh oglašate, če vas kdo kliče iz skrite številke?
Jaz se ne.

Radovednost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close