Najdi forum

Klepetalnica za starejše

Dober vecer

dolgčašnež

https://klepetalnica.blogspot.com/

Odgovor na objavo uporabnika
Nakica, 11.04.2019 ob 10:27

Pozdravljeni. Z današnjim dnem sem prvič na tej klepetalnico.

Jaz tudi ?

Tudi jaz sem!

Pri meni je isto. Mož pred tv-jem, otroka vsak na svojem telefonu.

Zdolgočasena, 07.08.2008 ob 23:01

Sploh obstoja? Imam 46 let, mož pred TV-jem, najstniki zaklenjeni v svojih sobanah, jaz pa tudi ne morem nonstop drgniti, kuhati, likati itd. Pa bi se še jaz malo zabubila in počvekala po netu, sploh zvečer, ko se mi res ne da nikamor. No, pa da priznam, kam pa naj grem npr. ob 22h ali še kasneje, pa še sama?
Saj udarim kakšen telefonski pogovor s prijateljicami, ampak včasih ni pa nikjer nikogar, meni je pa dolgčas.
Samo prosim, ne mi svetovat kakšnega Kupida, kot ste mi nekoč. Sem probala, ženske sploh ne odgovarjajo, dobila sem pa en kup seks ponudb.
Sem probala še v neki klepetalnici, pa so se javljali osebki z zelo nazornimi niki, potem sem pa obupala.
Torej, kje klepetate ve? Obstojajo kakšne tematske klepetalnice?

Tudi jaz bi rada spoznala kakšno novo prijateljico za klepet.

Tudi meni je včasih zelo dolgčas, če boš našla kaj zanimivega mi prosim sporoči ker tudi jaz nimam izkušenj s klepetalnicami in da ne bo pomote ne iščem avanture.

Lep pozdrav

Dragan

Nakica, 09.02.2020 ob 11:58

srečna upokojenka

HAyy

070114783te peljem na kosilo.

Mauro

Lp

Mas pa tudi razne CodyChate kje mas muziku kateru si ti pozelis da dezurni Dj pusti. Ter opusteni klepet in spoznavanje novih ljudi.

Je katera okrog 60 let

za prijeten pogovor

Želim si prijeten klepet!

Stran od vseh spletnih klepetalnic, tam je velik cudnega folka.

Jaz sem bila na spletnih klepetalnicah, spejsih na twitterju kjer ne pises, govoris/ je samo audio zvok in avatar, potem sem z dolocenimi temi ljudmi stopila v kontakt preko whatsappa, viberja na videoklicu, res grozna izkusnja.

To je bil vecinoma folk iz Srbije, vecinoma se vsi lazno predstavljajo tako da bolje si ti pazljiva kaj reces o sebi, nic osebnih podatkov delit neznancem, zelo mali % je bil normalen in posten folk, ki hodi v sluzbo iz Srbije, vse ostalo so pac leni ljudje, ki nocjo delati brez nekih zdrav.tezav, kjer sem bila jaz je bilo veliko samohranilk/ ene so grozno toksicne in hinavske, vecina teh zensk se tabletka s pomirjevali, potem neki moski poroceni cudaki brez lajfa v reali ki ne hodjo v sluzbo, v teh spejsih/ audio spl.klepetalnicah se lazno in idealistno predstavljajo vse to kar v reali niso, bolj neuspesni ljudje ki nimajo denarja se za kavo/ ali burek, te audio spletne klepetalnice so njihov edini ” pobeg da so lahko svobodni”.

Ne gredo na morje, na potovanja nikamor, ker nimajo dost kesa.

To  je slika povprecnoh srbov.

Zalostno. Jaz sem se umaknila, ko so se zacele dogajati prevare s kesom, en je tudi mene izsiljeval naj mu posljem prek Western uniona pa sem ga blokirala, drugi me je hotel pod lazjo zvabiti v Svico za prisilno prostitucijo.

Jaz ti tudi navadne slovenske spl.klepetalnice odsvetujem, ce hoces mirno zivljenje. Najdi si druzbo v reali..

Emilijano, 18.02.2025 ob 11:48

Mas pa tudi razne CodyChate kje mas muziku kateru si ti pozelis da dezurni Dj pusti. Ter opusteni klepet in spoznavanje novih ljudi.

V os sem nila na IRCu ze tam je blo neki cudnega folka, vseeno tolk usekanga kot v teh spejsih/ audio spl.klepetalnicah ne.

Jaz sem v njih sla, ker sem imela eno krizo v zivljenju, bila sem samska, prevec sem se izolirana od enih prijatelc v reali s katerimi smo prej prekinle stike, takrat sem bla brez sluzbe neki casa in sla v ta drek.

Prvotno sem v njih sla, da vadim govor in znanje tujih jezikov in mogoce spoznam nove ljudi/ ker imas te audio spl.klepetalnice v vseh tujih jezikih, tako da ne hvala.

Ko sem sla v srbske in videla, da so eni ljudje sem prisli, da dobijo koristi od drugih denar s prevato, eni so se prisli hecat, itd…delc od nekega prijatelstva.

Tudi nacin da se tak spletni kriminal ne preganja je groza.

Dragi prijatelji, sosedje, znanci,

Danes ne govorim kot strokovnjak, ne kot politik, ne kot nekdo, ki ima vse odgovore. Govorim kot človek, ki gleda okoli sebe — in vidi, da se nekaj izgublja. Ne govorim zato, da bi prepričala. Govorim zato, da sem priča.

Narava je tiha. Ne pošilja računov, ne zahteva pozornosti. A ko jo zanemarimo, ko jo zamenjamo za beton, za zaslone, za udobje, ki ne diha — takrat izgubljamo nekaj, kar ne moremo kupiti nazaj. Voda, zrak, zemlja, ptice, žabe, otroci, vnuki… vse je povezano.

Vem, da je lažje biti tiho. Vem, da je lažje reči: “Saj bo že kdo drug.” Ampak ravno s tem izgubljamo. Ko se ne oglasimo, ko ne posadimo, ko ne zaščitimo — takrat se narava umakne. In z njo prihodnost.

Ne govorim proti tehnologiji. Ne govorim proti udobju. Govorim za ravnovesje. Za to, da ne pozabimo, kdo smo — bitja narave, ne stroji. Mediji nas učijo, da je pomembno, kaj je oblekla manekenka, kaj je rekel vplivnež. Ampak jaz vas sprašujem: Kaj je rekla ptica danes zjutraj? Kaj je povedala zemlja pod vašimi nogami?

To je resničnost. In če jo ne bomo varovali, jo bodo naši otroci poznali le še iz knjig.

Zato vas prosim — ne za denar, ne za glasove. Prosim vas za pozornost. Za kapljo spremembe. Za to, da se spet začnemo pogovarjati o tem, kar je resnično. Da se ne bojimo biti čudni, ko govorimo o žabah, o vrtu, o vodi. Da se ne bojimo biti živi.

Hvala, ker ste tukaj. Hvala, ker slišite.

Pozabila, moj GSM 030652540…

Ali tale stran deluje? Je možno tukaj malo poklepetati?

Je kdo za klepet tukaj?

New Report

Close