Najdi forum

Je kje na netu kakšna klepetalnica za malo manj mlade, o bolj resnih stvareh, kjer te ne bo nekdo že po par stavkih vprašal če si kaj potrebna?

Mislim, Andreja2, da si našla pravo mesto ! kaj vprašaj, kar javljaj se !

marija (1)

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Mislim na IRC oziroma chat.

http://www.klepetulja.com/chat/
Klepetulja – Orion Chat

Tam najdeš tudi klepetalce nad 50 let.

Veliko klepeta, želim!

Hvala zvezdica, grem pogledat.

So pa tudi tam pri nad 50 let nicki: lizal bi muco, nadrkam ti ga. ojej!

Ne pozabi,da si prosila za klepetalnico.

Svetujem ti,da v google.com …ali najdi.si…skratka v kakšen iskalnik vtipkaš”klepetalnice” in odprlo se ti bo morje klepetalnic.Nekak užitna je
Interblod …ljudje se prično kmalu srečevati in prijateljevati.
Moraš pa se registrirat…pri Interblodu…
saj ne vem…mislim,da je naslov:

Verjetno se ti bo najprej tole odprlo.

Srečno!

ojej vidim,da je prišlo do lapsusa…tole o med.over netu kar spreglej in klikni na modro obarvan link :))))

recimo,da bo sedaj prav.

LP

Deluje, hvala. Vsi nicki, ki sem jih poskusila, so že zasedeni, zgleda, da si moram nekaj boj izvirnega izmislit.

No, vidis….
In ravno zaradi tega, ker lahko v tovrstnih klepetalnicah srecas za cel tovorni vlak psihotov, sama ne maram na tovrstnih strani…
Veliko bolj primerni se mi zde forumi, na katerih si lahko tedaj, ko si pac lahko utrgas kancek casa za klepet ali izmenjavo misli…
Je pa res, da moras vcasih cakati na odgovore ali na izmenjavo mnenj in stalisc tako dolgo, dokler se ne pojavi konkretna oseba ali vec oseb na forumu…
V klepetalnicah klepatajo pac ljudje, ki zele “ubijat” svoj cas prav na ta nacin….Zanimivo in lahko tudi nevarno hkrati… 🙂
LP!

Enako, Ponca! Ni mi za ubijanje časa in kvantanje in za vulgarno izražanje, temveč za spodoben vsakodnevni pogovor, ki je kdaj pa kdaj komu lahko tudi v pomoč.
Te imam rada, Ponca, res. Oziroma, lepše in boljše povedano, zelo rada te prebiram!

marija (1)

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Saj sama tudi to ugotavljam, sem pa pri iskanju klepetalnic naletela na klepetalnice čebelarjev, ljubiteljev fotografije in podobno, na teh verjetno ni psihotov. Nisem pa našla nobene z bolj ženskimi temami.

Marici, verjemi, da so najina obcutja obojestranska! 🙂
Imej lep dan in lep pozdrav od mene!

Hmmm…
In katere naj bi bile tiste “zenske teme”? 🙂
LP!

Živjo,

ni vse črno in ni vse belo.Tudi v klepetalnicah ‘srečamo’ ljudi s katerimi se pogovarjamo kari srce poželi.Sama sem kar nekaj prijateljev,že nekaj let nazaj,našla na interblod klepetalnici.Kmalu,po začetnih kom.stikih ,smo se
srečali in kaj naj rečem….ostali prijatelji.Dobri.

Mislim,da je ,tudi v klepetalnicah, vse odvisno od nas samih.Ob samem vstopu moraš pričakovati take in drugačne osebke.Odvisno katerim se
prilagodiš.Zase vem,da sem stornirala tiste,ki so flancarili traparije in se’obesila’samo na resne.Storila sem prav.
Kot rečeno…vse je odvisno od nas samih. Tega pravila se držim odkar
vem za internet. Tudi na forumih nekateri ne pustijo najboljšega vtisa.

Zivijo!
Seveda imas prav…
Je pa tudi res, da nam vcasih prevelika pricakovanja zozijo percepcijo…
LP!

ja,POnca.Drži. Klepetalnica je morda boljša kot forum zato ker takoj dobiš povratno informacijo.Ravno na blodu,se spominjam,da smo se zbrale ženščine in klepetale o rožah,sajenju in negi … kulinarične sposobnosti,raznorazni recepti…vse je šlo kot ‘namazano’:))
Potem so se ljudje zamenjali in vse postane dolgočasno.Ostanejo samo tisti,s katerimi si se videl ‘v živo’ in so prišli skozi rešeto dopadljivosti 🙂

Srečno!

Tista klepetalnca je men brezveze!

ko sem pred 8 leti imela težko življ. preizkušnjo in sem se ponoči prebujala, so mi znanci svetovali ICQ, vnedar so tam v glavnem tujegovoreči klepetalci.
Takrat sem si pridobila veliko prijateljev, nekateri so me /nas/ že tudi obiskali…….
Je pa res, da je potrebno veliko strpnosti, da sogovornika postaviš na realna tla, ker pač večina želi “le eno”.
No, jaz sem imela veliko srečo, to moram reči!!!
Za trenutne “klepetalske potrebe” mi med over net popolnoma zadošča, tudi tukaj se “spoznavam” z določenimi ljudmi in nekaj dni nazaj sem se s skupino le-teh srečala tudi pri meni doma in bilo je zelo prijetno.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Res je na klepetalnicah pestro, mislim da malo bolj kot na forumih, vedet moraš kaj hočeš, se za to odločit in ostalo nekako črtat. Pa tudi od tistega nezaželenega se lahko kaj naučiš, vidiš kaj vse obstaja v nekaterih glavah.

Forumi so tudi v redu, smo se že dobili skupina, ki smo se spoznali na forumu in smo še kar naprej na zvezi.

New Report

Close