KLEMEN KLEMEN
Ej sej res, Štajerci!! Kaj pa un komad, ko vas hoče kar s sekiro pobit??? Pa baje se sploh ne upa v Maribor pridet koncert narest?? Ta se mi zdi še posebej “pameten” in “odrasel”…
btw: jst nisem stajerc…..ce ze moram bit pol sem verjetno gorenc.
EEh, se sploh ne obremenjujem, naj kr gobca, saj jajc tak nima, da bi prišel na Štuka al pa v kako drugo dvorano – bi ga skup zlamalo 100 besnih Viol, oz. Štayercev, pa če bi imel cel kamion sekir :))) Zato ga pa prpa stiska, hehe – en glasbeni trg manj Klemen!
zdaj poglej kake komentarje ste pisali 12 let nazaj da glava boli 😀 takrat še ni blo tega sranja od repa ki ga morem jst poslušat… moja generacija ne zna repat, sam ne poslušam nič drugega kot elektroniko ampak sorry, Klemen Klemen je legenda, če bi malo bolj poslušali njegove komade in se zamislili v njih (spregledali kletvice) bi vidli da tip poje iz srca in usi njegovi komadi majo nek pomen.. Zdaj če si štajeri vzamejo preveč k srcu zaradi unga komada, je njihou problem. Tip je car in car bo! A štajerci pa so glasni ker jih je 10000 navijačeu proti enmu reperju… Baje da ki ni neki težko zmagat če je taka premoč. Zato ne bit glasni, ne si jemat k srcu in poslušajte z razumom, ne z ponosom! Usi ste povni ponosa, zato Sloveniaj propada ker noben se noče podredit.
Glede punčk ki je nekdo omenu da je še pred kratkim poslušala otroške komade zdaj pa hoče Klemna Klemna… Sej kdo ji je pa reku da ga prau more poslušat? Kaj ji je Klemen prišu na dom in ji zagroziu? On je spesnil komad, kdor hoče naj ga posluša kdor noče pa ne. Bodte veseli dokler sam posluša te komade. Ko bo prihajala domou pijana, zadrogirana in bo bruhala po ceumu stanovanju in se bo fukarla okoli pol se bo treba zamislit. In ne, takrat nebo kriu Klemen Klemen ampak VI. Vi ste jo uzgojili ne Klemen.
KLEMEN CAR SI; BOJ ŠE NAPREJ TO KAR SI BIU; TO KAR SI! hater gona hate
Forum je zaprt za komentiranje.