Klekljanje
Sem ti odgovarjla že v eni drugi temi – se bojim da učbeniki ne bodo dovolj. Če nič drugega ti mora nekdo pokazat kako se kleklje navije, pa kako zastaviš vso zadevo. Sama sem na tečaj hodila k nunam. Pozanimaj se, morda imajo tečaj tudi v tvojem kraju. Vsekakor ne poznam nikogar, ki bi se klekljanja naučil iz knjig. Ti učebeniki so kot pomoč učencem, ki obiskujejo šolo. Na tečaj sem hodila enkrat na teden dve leti, pa znam klekljati samo osnove. (poglej v albume ustvarjalk, mislim da imamo tri objalvjene kljekjane izdelke). Problem je bil v tem, da se mi je ustavilo in sem morala en teden čakat da mi Sestra Ivanka pokaže kako naprej :-)).
LP
sonce rumeno, sem prebrala ta post, ja. Ampak bom vseeno pogledala, nic ne stane, me pa zanima, kje si ti nasla te tecaje pri nunah :). Sem iz Lj, a je tukaj kje blizu? 🙂
Drugace pa nameravam pisati na idrijsko solo, ki pripravljajo tecaje, pa ce hodijo kaj tudi okoli 🙂
Poglede v albume pa naslednji vikend, zal mi primanjkuje casa 🙁
Ja, pri nunah, pa če verjameš še krščena nisem :-)))))))).
V bistvu je ena znanka hodila in sem pri njej videla izdelke. Potem sem šla še jaz. Človek je kar presenečen ko vidi kaj vse nune znajo in kako rade svoje znanje podajajo naprej.
sicer sem pa prepričana da je kje v LJ tudi tečaj. Samo kam bi povprašala pa res ne vem.
Seveda – knjige gledat nič ne stane :-)).