Najdi forum

klateški psi

Kaj storiti? V naši vasi se vsakodnevno nekontrolirano sprehaja kar nekaj psov. Ti psi hodijo po dvoriščih, igriščih, pokopališču itd. Vsepovsod puščajo za sabo iztrebke in sem ter tja ubijejo tudi kakšno mačko. Do zdaj ni še noben otrok bil žrtev kakšnega takšnega psa, je pa že moralo poiskati zdravniško pomoč nekaj starejših ljudi. Nekajkrat sem že opozorila lastnike, pa ni pomagalo. Strah me je za sina, saj ga ne upam pustiti se igrati na dvorišču ( nimamo še ograje, imamo veliko parcelo in novogradnjo v kateri živimo dobro leto in je to zaenkrat prevelik strošek). Po parceli imamo polno pasjih iztrebkov, okrasno drevje se nam suši… A se da to kje anonimno prijaviti, saj se ne bi rada izpostavljala, ker so njihovi lastniki vplivneži in ni dobro če si te vzamejo na piko..

Eto, pa smo tam. Živite v vasi, kjer se VE čigav je kakšen pes, da bi se pa takšnim ljudem, ki ne znajo skrbeti za njih stopilo na prste- TO PA NE! So vplivni! V Sloveniji ne bo nikoli boljše, ker so ljudje- Slovenci brez hrbtenice in si ne upajo nič drugega, kot ogovarjati po vogalih: kdo je koga, zakaj, je ta tistega …. Zato vam priporočam, da ste lepo tiho (da vas ne bodo “vzeli na piko”) lepo počistite iztrebke, pa tu in tam še kakšnega psa nahranite. Pes bo zadovoljen, pa še kakšno plus piko si boste nabrali pri vplivnežih!

Podajte prijavo vet. inštekciji. Če ni podana prijava, odgovorni niti ne morejo ukrepati. Kako pa naj izvedo za vaše težave? Brez prijave niti nimajo osnove za sprožitev ustreznih postopkov.
Če pa kljub vaši prijavi vet. inšpekcija ne bo opravila svojega dela (opozorila in kaznovala lastnikov psov), potem ste upravičeni nergati in se zgrožati nad njihovim delom.
Predlagam vam, da pokličete inšpekcijsko službo.

P.s.: Zaradi takih neodgovornežev smo očrnjeni vsi lastniki psov.

Sarkazem!!!!! LP Harry

Ker ne vem, ali imate radi živali, bi jih kar “posvojila” ali pa prosite lastnike, da vam podarijo pse in jih prevzogjite. A dvomim. Predlagam pa, da se z njimi pomeni društvo za zaščito živali, tudi oni hodijo po domovih. Poskusi!

Srečno!

Psi niso krivi, pač so odgovorni lastniki

Bravo Natawe!!!

V naši vasi smo nekaj psov čez noč “pospravili” in je bil hitro mir.

POSPRAVILI STE PSE?????????? Zakaj pa ne lastnikov? Katera žival pa zna prebrati, da v zakonu piše, da morajo biti psi v ogradah? To znajo samo lastniki!!! Psi se smatrajo za predmete!!! Če pes ugrizne nekoga, je enako kot če ga bi ustrelila njegova puška. SE BOŠ ŠEL POTEM ZNESTI NAD PUŠKO????? Lepo se znesi nad lastnikom, njega pospravi, ne pa nedolžnega psa.

New Report

Close