klanje kokoši v Kmetiji
No, AnNAIS, če znaš šteti in če imaš vpogled v število postov na to temo, boš zlahka ugotovil/a, da sem se oglasila celih 2x (in prav tolikokrat sem gledala to bedno oddajo), ti pa menda 5x ali celo več, kaj pa vem (kotne vem, ali to gledaš ali ne, ker nisem prebirala cele kolobocije na to temo). Nisem mogala drugače, kot oglasiti se, ker mi je prav Nuovino razmišljanje dalo kril, da še jaz povem svoje nestrinjanje, do česar imam toliko pravice, kot ti?:-))) Je pa dejansko tako, da je isto, kot bi jo gledala vsak dan, saj dnevno poslušam pri malici od sosednjih miz ali direktno tam,kjer sedim, če se ne presedam vsak dan, torej pri eni ali pri drugi debato na temo “Kmetija” in šinfanje na vse pretege, na vse konce in kraje. Tudi tisti, ki jo dnevno gledajo, ne vedo o njej povedati nič dobrega, Čudno, mar ne! Jaz sem v dveh oddajah, ki sem jih videla, zasledila to, o čemer piše Nuova in se z njo v popolnosti strinjam. Bolj bedne in poneumljajoče oddaje je že skoraj ni! In bolj bednih karakterjev nastopajočih tudi ne?? :-))) In žal ne morem reči tistemu,ki jo gleda drugega kot to, da bi tisti čas bolj porabil, če bi ga prespal in v spanju počakal do naslednje oddaje.
Se pa bojim, da se lahko najde še kakšna bolj neumna oddaja od Kmetije….. neumnosti je malo morje kot tudi umnosti!
In Annais, kaj ti bo pa akter iz Kmetije lahko novega povedal ali napisal? Naj ti v 3 straneh opiše, kako je gledal najboljšo komedijo na svetu (umiranje kure),… Logiš, da bodo na tem forumu pisali več ali manj tisti, ki ne gledamo takih oddaj, sem pa malo zasledila na TV o čem gre-sam dolg nism mogla gledat saj se nič ne dogaja ali pa se dogaja v napačno smer. In ravno mi, ki ne gledamo teh bedarij, smo kot nekakšen obliž za rano na človeštvu, ki jo ustvarjajo takšni nizkotni ljudje! Od Špele, do akterjev, do Popovcev in nenazadnje tudi gledalcev, ki podpirajo to zahrbtnost, hinavskost in zlobnost.
Zdj sm pa že dosti pisala o tej farmtemi, ki sploh ni prava farma ampak bolj kvazifarma, pa vedno sem slabe volje, ko se spomnim na ta, dobesedno, drek oddajo! Lp
Ah dej no Nuova, bomo vsi tu sladkorno fasali od tvoje pocukranosti. Kakšen obliž za rano na človeštvu, lepo te prosim:)))))) Se nekam visoko ceniš, se ti ne zdi? Jao, jao,… svašta.
Ima pa AnNAIS prav, zanimivo je, da veste detajle, pa tega nikoli ne gledate. Če bi videla samo 1x, nebi poznala ne imen ne domnevnih karakterjev akterjev.
če gledaš dvakrat, vidiš vse in veš vse !!:-))) O tem se ne pustim prepričat, poleg tega mi hčerka mimogrede kaj pove, kajti ona pa gleda prav zato, ker se ji zadeva zdi tako zelo neumna, pa je sicer mlado dekle in niti ne bi pričakovala od nje v tej zadevi toliko “razumnosti”, a mi pove točno to, kot navaja tukaj Nuova. Potemtakem smo vsi pocukrani, ki se ne strinjamo s to neumnostjo? NIč ne de, raje sem pocukrana, kot tako zelo primitvna in neumna, kot prikazuje ta oddaja. In povedala sem, da sem kmečki človek, da vem, kako se na kmetiji dela, zato mi z gospodarjem vred gre ta kmetija in njeni prebivalci tako zelo na živce in žalijo slehernega od ljudi, ki je kmet!!! Le toliko, dragi jao jao, ker je prav zares ta zadeva za “jao, jao, jao, jao”, pa če jo spremljaš vsak dan (tile imajo dobre želodce, moram priznati !), ali pa če jo vidiš enkrat, dvakrat in nikoli več! :-)))
Pa kaj sploh hočete povedat no? Saj noben ne pričakuje, da bo oddaja vsem všeč. Če bi jo sam pogledal 2x, mi tudi ne bi bila všeč, tako ji pa sledim in je prav zabavna. Na začetku sem pogledal par oddaj in potem par dni nisem, gledal, ker mi ni potegnila, se mi je zdela dolgočasna. Potem pa sem spet pogledal par oddaj in zdaj pač spremljam vse oddaje, ker imam takrat čas za sprostitev in ker mi je zabavno gledat kako daleč so se ljudje pripravljeni spustit v določeni situaciji, ker mi je zanimivo opazovat različne karakterje, itd. Saj je ne gledam zato, da bi se kaj naučil in s si tem razširil svojo splošno razgledanost. Življenje je borba in to je tudi Kmetija.
jaojao> pol bom pa jst rekla: bolje pocukran kot prf….n!
matr, če bom slišala za še eno žival, da je crknila, zaradi teh nesposobnežev, se lahko že šteje, da Kmetija načrtno izvaja mučenje živali. Bo zelo zanimivo za DPMŽ! Kje je zdaj L.E.Mueller?
Me zanima, kdo bi dal svojo žival (lahko ljubljenčka ali pa kravo ki je edini vir preživetja) Kmetiji v 1 mesečno varstvo?
Se ti ne zdi, da imam do oglašanja “skoraj” toliko pravice, kot ti … in toliko do svojega mnenja, kot ti ??? :-))))) A to se smem oglasiti le, če si ti meni oglasiš, pa se potem lahko jaz tebi in spet ti meni in …. mislim, no, too much ?? :-)))) Nisem vedela za to praivlo, pa sodelujem na teh forumih že kar nekaj let !?:-))))
Jaz sem užival ob nepričakovanem izpadu Mihca, ko ni mogel prenesti tega, da bo moral spet s Klemnom v dvoboj. Brcanja krave pa niso prikazali, tak da bo treba verjet Mihcu in njegovemu pretiranem prikazu le tega. Je Klemen priznal, ampak vprašanje je, koliko je tem res škodoval kravi. Brcniti še ne pomeni kar takoj raniti ali škodovati.
Ah, kdor živi in je živel na kmetiji bo že vedel kako se tam ravna z živalmi. Se mi zdi neumno, da se oglašajo nekateri, ki imajo doma scrtlane kužke in mucke , pa ne vedo kakšno je življenje na kmetih. Žival, ki je na kmetiji je rejena za meso in ne za crtlanje. Saj so včasih imeli mačke in pse tudi za koristna dela, ne pa za crtlanje.
Glede Mihovega izpada glede brcanja krave pa lahko rečem samo to, da je to veliko napihovanje in pretiravanje glede celotne situacije.
Kaj tako primitivnega pa še ne. Mogoče se na tvoji kmetiji take svinjarije dogajajo, predivdevam, da tudi mačje mladiče pobijate, pes pa vam živi na 3 metrski verigi. Ogabni ste mi taki ljudje, če vam sploh lahko tko rečem. Ne na kmetijah se to ne bi smelo dogajati, pretepanje živali in grdo ravnanje je nedopustno, primitivno in ogabno. To delajo samo ljudje, ki so tako zelo omejeni, da ne vidijo niti prsta pred sabo. Ubogi ljudje na duši, bolani in umsko zaostali, čeprav se jim to ne vidi navzven. In vsi tisti, ki se vam to zdi ok oz. zabavno, ste pravtako taki ogabneži. In še nekaj….hudobnim ljudem se vse vrne, še vedno se je. Boste tudi vi enkrat trpeli, če ne drugače ste že kaznovani s svojim patetičnem, ogabnim življenjem. Samo nesrečni ljudje se lahko znašajo nad živalmi.
Hehe, baba histerična, da ne boš popadkov doživela no. Kaj se tukaj usajaš, očitno si zamenjala temo al kaj. Slabe volje sem dans.
Joj Marko, ti pa se tudi tok oglašaš glede te oddaje. Madona, a si eden izmed nastopajočih, da takoj v luft skočiš, ko kdo kaj negativnega reče o Kmetiji.
Prav nič nisem histerična, samo kar je res je res. Pomojem si ti prej histeričen, saj skoraj jokat začneš, čim ljudje kritizirajo Kmetijo. Povsod se oglašaš in braniš to bedasto oddajo.
Sicer pa oddaja sama sploh nebi bla napačna, če bi se lotili Kmetije tako kot je treba in nam gledalcem kaj pametnega in poučnega pokazali, ne pa same bedarije in nepravilnosti, ki jih izvajajo.
Branim samo takrat, če menim da kdo pretirava ali kaj v tej smeri. Kmetija nikoli ni imela namena biti poučna, saj to je igra, borba za denarno nagrado. Sicer pa, iz vsega se da kaj naučit.
***Povsod se oglašaš in braniš to bedasto oddajo.***
Vidim, da pa ti, enako povsod vsaj bereš, če ne že pišeš. Nisem eden izmed nastopajočih, ampak vedno me zmoti, kadar se mi zdi da nekdo piše krivice na račun koga ali čega. Včasih se oglasim, včasih pa pač ne, odvisno če mi je tema zanimiva.