Najdi forum

Klamidija?

V zacetku januarja me je pri uriniranju peklo, imela sem obcutek polnega mehurja, temperaturo 37,2, vendar Sanfort in tudi druge preiskave urina niso pokazale nic.Bila sem pri ginekologu, Pap je bil negativen(I.),dobila sem Canesten vaginalete.Pekoce tezave so minile, obcutek polnega mehurja pa je ostal, posebno zvecer pred spanjem.V bistvu je obcutek zelo cuden, kot bi me scemelo v mehurju.Ne boli, je pa motece.Sedaj sem dobila se izcedek iz noznice, ki ni sirast, je pa bolj rumenkaste barve (kot bi mi uslo nekaj urina).Izcedek je brez vonja. Najbolj me sedaj skrbi, ker tudi partner tozi o pogosti potrebi po uriniranju in obcutku polnega mehurja. On nima izcedka, pa tudi pece ga ne, pravi pa, da cuti secno cev. Ali gre za kaksno spolno bolezen(klamidijo?)Kaksne preiskave priporocate.
Hvala in lep pozdrav

Draga Alenka,

Težave, ki jih navajate se v strokovnem žargonu imenujejo “honeymoon cistitis” ali vnetje mehurja in sečnice po spolnih odnosih. Res je, lahko gre za klamidijsko infekcijo, ki pa jo ni tako lahko dokazati, običajno jo je bolje kar zdraviti “na pamet”. To se naredi z enotedensko terapijo s Tetraciklinom, seveda obeh partnerjev.

New Report

Close