Kje živite gluhi
Oprostite mi, no. Zelo me je začudilo, da imate gluhi svojo spletno stran. Na našem planetu gluhe otroke že ob rojstvu vržejo v poseben zavod za genetsko izolacijo in osamo in tam na njih delajo različne poskuse. Pa to ne le na gluhih, ampak tudi na vseh, kakorkoli prizadetih otrocih… Da bi pa tam živeli gluhi odrasli, pa ne vem. Vem le, da se na gluhih otrocih učijo študentje medicine in vem, da gluhi otroci umirajo zaradi tega, ker na njih preizkušajo nova zdravila.
Prihajam s planeta Xmoy-a. Vse to vem iz lastnih izkušenj. Imel sem rahlo prizadetega brata, pa so ga vrgli v zavod, na njem so delali najrazličnejše poskuse in ko sem bil star pet let, so mojim staršem izročili njegovo truplo, češ da je umrl zaradi bolezni. Na njem pa vse polno vbodov z injekcijskimi iglami…
Poglej, dl3k4. V osnovni šoli ste se pri fiziki gotovo učili, da so zvezde zelo oddaljene. Učili ste se mogoče tudi, da okoli njih krožijo planeti, med katerimi so nekateri poseljeni, drugi pa ne. Medsebojno oddaljenost zvezd merimo v svetlobnih letih. Svetlobno leto je strašno velika razdalja, ki je vi verjetno ne boste nikoli razumeli.