Najdi forum

kje velika izbira zaves?

Z zavesami opremljamo novo hišo. Kupila sem že karnise. Zanimajo me vaše izkušnje. Razmišljam, da bi imela po vsej hiši (pritličje in mansarda) iste zavese, edino v treh otroških sobah bi imela bolj otroške vzorce. Ker želim, da čim več svetlobe pride v sobe, iščem prosojne z nežnim svetlim vzorcem pokončnih črt ali kaj takega v eni topli barvi. Sicer imamo veliko v barvi bukve, parket je hrast… Pa iščem kaj klasičnega, ne modernega, ker imamo tudi opremo bolj klasično.

Baje je ena trgovina v Kranju zelo dobro založena. V LJ sem že obiskala Velano, Rutarja…

Na kaj naj bom pozorna pri nakupu? Hvala za pomoč.

ikea, pa še ugodne so

Prijateljica dela v tej trgovini v Kranju. Če te zanima, se mi javi na mail, pa ti dam njeno mobi številko.

Lp, metka

če pustiš št,ali naslov ti pošljem tel.številko gospe ki jih šiva po meri,pride ,pomeri ,naredi,kvalitetno,ne predrago,je pa iz okolice kamnika,ampak pride pomerit in svetovat sama

Hvala za vso pomoč. Bom poskusila iti danes najprej v Kranj pogledati, če mi tam ne bo nič všeč, pa pokličem to gospo iz Kamnika. Res ste prijazne za vse informacije, hvala.

New Report

Close