Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija kje v Lj do plastičnega kirurga

kje v Lj do plastičnega kirurga

Rad bi šel na lastne stroške k lepotnemu kirurgu, da mi izsesajo malce maščobe iz prsi! za moškega imam namreč že od pubertete kar velike prsi. vndar nisem debel!!
hvala za pomoč

Pozdravljeni

Lahko pridete k nam. na naši kliniki delamo celoten spekter plastične kirurgije, tudi liposukcije oziroma korekcije ginekomastij.

Lep pozdrav

Aleš

A moraš bit za use operacije polnoleten?nos,ušesa..itd.

Živijo

Sploh ne, za nekatere posege , ki so kasneje samoplačniški, plača nepolnoletnim osebam zavarovalnica…
Vendar morajo za poseg na nepolnoletni osebi dati privoljenje starši ali skrbniki..

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni.

Kje v lj bi mi na napotnico operirali vneto lojnico na glavi, ki me ful boli in bi rada poseg opravila čimprej, ker niti spat ne morem na tej strani glave.

najlepša hvala za odgovor.

Vprašaj v ambulanti za Plastično kirurgijo na polikliniki. najbrž da se boš morala naročiti za pregled, a koristilo bi, da se z zdravnikom, ki ti je izdal napotnico dogovoriš, da ti na napotnico napiše,da je poseg nujen, zaradi bolečin. In jaz na tvojem mestu bi šla s to nujno napotnico kar tja enkrat v četrtek popoldan in lepo prosila za čim prejšnji poseg. Kirurga, ki ima ordinacijo ob četrtkih popoldan namreč poznam, me je pred časom operiral in mi je zelo fajn, seveda pa to ne pomeni, da drugi niso enako v redu.

Nekatere posege na koncesijo opravlja v svoji privatni ambulanti tudi dr. Janežič, a ne vem katere konkretno. Pobrskaj malo po netu. Tudi njega pacienti zelo pohvalijo.

New Report

Close