Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kje v Lj. delajo luknjice za uhane

Kje v Lj. delajo luknjice za uhane

Predvsem me zanima kje lepo naredijo luknjice, ker bi peljala svojo 7 letno hčero, ki je za rojstni dan dobila res lepe uhančke in si jih močno želi nositi, samo malo jo je strah da bo fajn bolelo.

Zlatarstvo Močnik na Miklošičevi spodaj pri Centromerkurju.
Imajo 2 pištolci in naredijo obe luknjici istočasno.

Pri vsakem zlatarju.

Vsi zlatarji imajo pištolice, boljše pa je če greš v večjo zlatarno kjer je več zaposlenih in bosta luknjali dve naenkrat. Če je ena sama v zlatarni ne more istočasno luknjat dva ušesa. Uhane ti pa dajo najprej medicinske za 1 mesec, potem pa jih zamenjaš s svojimi.

Tudi v Leclerku ti naredijo obe luknjici hkrati.

Vem, mi smo jih ravno tam naredili. Ampak smo imeli srečo in sta bili dve prodajalki ravno takrat notri. So pa dnevi ko je ena sama in takrat ne more naredit obeh luknjic hkrati. V manjših zlatarnah se večkrat zgodi da je ena sama prodajalka, v večjih pa jih je običajno več notri. Sicer pa je v Leclercu zlatarstvo Močnik, ki pa ima veliko prodajaln po Ljubljani, tako da ni treba ravno na Rudnik hoditi.

V prodajalnah zlatarne celje jih pa ne delajo.

Mi smo jih naredili v Zlatarni v City Parku zraven slaščičarne, v pritličju.
Priporočam, da prvih nekaj dni spremljaš njene uheljče, da se ne bi kaj zagnojlo.

Jaz pa ti svetujem, da ji še ne daš uhančkov notri, zakaj ne, ker bo velikokrat v šoli v taki situaciji, ko bo to v napoto in itak šolstvo prosi, naj otrok na sebi naj ne bi imel nakita! premisli.
Ko pa enkrat luknjaš uho, je dobro, da se to nosi, torej da bi zdaj luknjali in nato dajali uhančke ven ne pride v poštev, ker bo le matrarija pri tako malem otroku. verjemi mi na besedo, da zaenkrat raje še počakaj, ker bo lahko celo učiteljica zahtevala da ji daste uhančke ven zaradi varnosti!

Mene le zanima, ce lahko jaz kot 15-letnica sama brez dovoljenja starsev obiscem kako zlatarno in si grem luknjat ušesa

New Report

Close