kje ste kupile nos.kopalke
Živjo,
jaz sem si kupila nosečniške kopalke v Emporiumu v Mothercare-u (prva nosečnost). Letos smo že imeli krajši dopust na morju in sem se skoraj skuhala v teh enodelnih, poleg mene pa so bile še 3 nosečnice – vse v navadnih nenosečniških dvodelnih kopalkah. Ker mi moje stare kopalke po prvem porodu še niso bile prav (oprsje je kar nekaj časa potrebovalo, da je zavzelo prejšnjo (ne)velikost), sem si takrat kupila eno številko večje dvodelne kopalke, ki mi zdaj pridejo zelo prav. Tako da imam sedaj, ko prvega malčka peljemo na bazen, kar navadne dvodelne kopalke:) – mi vsaj ni tako vroče.
Lp, Alenka
Jaz sem si kupila navadne dvodelne od Lisce in sem čist zadovoljna. Itak so spodnji deli ekstra nizki in sploh ni panike. Morala sem sicer kupiti eno številko večje, kot je moja prednosečniška številka, pa kaj naj.
Meni osebno nosečniške kopalke s tistim baldahinom spredaj sploh niso všeč in jih raje nimam kot da bi si tiste kupila. Resnično še nisem videla nobenih luštkanih nos. kopalk. Izgleda da sem preveč izbirčna.
lp
sem ze videla lustne, ampak so kar drage, se mi zdi da od prenatala
lani sem si nalasdc kupila navadne dvodelne kopalke in glej ga zlomka, niti enkrat jih nisem oblekla, ker mi je grozil prezgodnji porod (pa stanujem 10 minut od morja). Nosim jih zdaj, ko hodim z malo na plavanje, pa se tako me tiscijo okoli prsnega kosa, ki se je kot zgleda malo razsiril
Lepe kopalke?Te,ki piše curiousity so res lepe.Kaj Triumphofe pa niso drage?Že pred nosečnostjo sem zmeraj kupovala kopalke nad 12.000,tudi več od Nancy 15-16.000 pa tudi za eno do dve sezoni,ker pol pa se itak navolim,ko gledam vse te reklame v Cosmu in Evi….V Emporiumu vse nad 10.000 (seveda malo lepše ne oma modeli).Te iz Mami lahko pogledate na http://www.anita.com pa ocenite same.Vsak pa ve zase.
Pozabila sem napisat da dobijo v Mami med ostalim kopalke v petek tudi od 8990 v rdeči barvi .Jaz čakam namreč na nedrc 75 F.Če si gledala tiste v modri aqua barvi s potiskom ni kaj,so res nekaj posebnega,mislim da zato tudi malo višja cena.Če ne pa si res kupi običajne kopalke samo kako številko večje.
V C&A in H&M ne prodajajo nosečniških kopalk.Lepše kopalke sem gledala v Giga sportu in Hervisu(nisem noseča) pa tudi stanejo npr.Spedo,Adidas,Esprit Betijove vse nad 11.000.-Poglej v Kik diskontu v Lipnici kot pravijo že druge kupi številko večje,ali pa kakšne rabljene.Mislim da jih ena v malo starejšem sporočilu prodaja.Napiši še kakšno št. rabiš,mogoče še ti piše katera.