Najdi forum

Taka tuga je na tem forumu danes. A ga kdo kaj bere ali nič? Pri nas se je megla dvignila, sonček že steguje svoje roke k nam in nas boža. Zgleda da bo lep, sončen dan, mi moramo pa čepeti v pisarnah. A je bil kdo včeraj na Jinxs-ih?

Sej je tuga vsepovsod, ne sam na forumu. Pr nas je tud v službi mal tužno.

Kaja, da ne boš mislila da se sama “potikaš” tukaj….
tudi pri nas se je že pred časom pokazal sonček, zapihal veter, torej takšno čisto tapravo jesensko vzdušje….jaz za razliko od tebe ne posedam v pisarni, ampak sem doma….hahaha….zato se lahko zahvalim moji Maruški :)))
in trenutno čakam da se prebudi, potem se bova nahranili in odšli na krajši sprehod….to so šele njeni prvi sprehodi, zato bova kratki….
Danes čutim da bo še posebej lep dan, ker pride Marušin ati prej domov in si bomo kasneje lahko privoščili še skupen sprehod….To so tisti samo “naši” trenutki, ki so še posebej VELIKI, ker pač moj dragi ponavadi pride domov zvečer….danes pa….uh, kako bomo uživali
To pa želim tudi vam vsem, še posebej tebi Kaja….pa naj ti dan v službi hitro mine, kasneje pa ga poskušaj čimbolj izkoristiti….NARAVA VABI

Bojana, kako lepo si napisala.
Lep dan vsem trem! 🙂

Kaja. Ne vem, kaj je dans.. Nikogar nikjer. :)))

LP

Ojla Kajči!

Tudi jaz čepim, bolj kot ne, v pisarni in se mi ne počne prav dosti reči.
Zjutraj sem sicer vse lepo prebral, a ker je očitno včeraj server “sedel”, ni bilo ravno veliko branja. Imam en preveč lep dan za sabo od včeraj, danes je pa na vrsti račun oziroma davek.

Res, je bila bolj tuga, ma sedaj sta se oglasili z Andrejko, pa se očitno razvnema.

Se pridružujem željam po branju Marije in Huberta, pravzaprav bi rad, da kar preneseta temo Moški&Ženske na prvo stran, kot se to dogaja s hujšanjem.
Če še kdo deli to mnenje, naj se pridruži, da bomo skupaj porinili voz….

Se pridružujem. Moški & Ženska se morata definitivno seliti na novo stran.Samo Huberta ni nikjer.

Sončen dan vsem skupaj na forumu! Kako je lepo tole življenje…pa sonček sije tu pri nas na Gorenjskem…pa greje in se nam smeje (joke). Ma, dolgčas je pa huda reč…ampak sem zato, da popestrimo tele naše strani in jih naredimo spet lepe…
Se strinjam s Sašotom!
Lep sončen dan in veliko lepega vsem!
Angel

Dan Kaja! Prosim, lepo prosim…bi lahko napisala, kako je bilo na Jinxs-ih…Me zanima…pa napiši, lepo prosim, kako si se ti imela…Please!
LP
Angel

Živ, Angel,

sem hotla it na Jinxs-e , pa me je sine preglasoval in je šel on. Eden pa mora bit doma pri Sari. Rekel je, da je bla štala, da so norel kot že dolgo ne .On je bil sicer zunaj, ker nima denarja za karto, ampak je bilo tudi pred vhodom toliko ljudi, da je bla žurka.

LP,Kaja

Dan Kaja! No…sedaj mi je pa žal, da nisem šla. Sem slišala, da je bilo kul. Pa drugič…Vseeno, zahvaljujem se ti za odgovor in en lep sončen dan ti želim!
Pa veliko lepega!
Angel

New Report

Close