Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kje ste?

Kje ste?

Punce! Ima katera kakšno dobro novico?

Kje ste? Ali vse tako zagnano delate, da nimate časa nič napisat? :))))

Lep dan vsem!

O, saj smo še žive!

Pri meni je bilo danes zjutraj nekaj kapelj “kao” M, nato se je pa vse ustavilo.
Vse je nekaj čudno.

Kako pa kaj pri tebi kaže, Miranda?

Tašika

Pri meni je imela M rok od včeraj pa do jutri. Prsi me bolijo tako, kot pred vsako M. V ponedeljek mi je bilo skozi cel dan malo slabo, včeraj pa je bilo bolje.
Glede na to, da sem pila krvomočnico, sem zelo skeptična zaradi celega mojega ciklusa in ne vem, kaj naj si mislim. Čisto zmešana sem. Moj ciklus pa najbrž tudi.

Kdaj pa si ti pričakovala M?

30. 06.!
Ne vem, kaj naj si mislim.
Bomo videli, kaj bo.
Nobenih posebnih znakov.

Tašika

Hallo , tudi jaz sem še tu, punce so verjetno že na dopustih!

Pisala sem post pred tabo in imele sva iste misli in seveda istočasno sva pisale. Tudi jaz pričakujem M te dni okrog 30-tega in pol grem na zaslužen dopust. Zaslužen pa ne zaradi službe ampak od obsedenosti od zanositve. Mogoče bo na dopustu bolje, čeprav doma tudi veliko razmišljam o tem.
Miranda, ti se kar testiraj, če praviš da je tako.
Meni je pa klomifen tudi mal zmešal ciklus , ko sem ga pila sem imela M točno na 34 dan, po prenehanju pa je nastopila že 31 dan, glede na bazalno tem., ki si jo merim, pa bi ta mesec morala nastopiti v nedeljo že na 29.dan, vse je zmešano in komaj še prenašam ta pritisk v glavi..

Se slišimo

Karin

Tašika, se ti je to že kdaj prej zgodilo? Mogoče pa je prišlo do vgnezditve??!!

Karin! Če ti povem po pravici, me niti ne mika, da bi že zdaj testirala, ker se spomnim na moja lanska testiranja, ki so se kot obsedena ponavljala skoraj vsak mesec. Sem skoraj znorela. Bom še malo počakala.

Ma, po moje, ne!
Smo ta mesec bolj malo “skakali” (kot pravi Taja). Sem skoraj prepričana, da ne bo nič.
Ja, prejšnji mesec sem imela 2 dni rjav izcedek, šele 3. dan je prišla prava M.
Ampak to danes je pa res čudno.
Bom poročala.

Tašika

No tudi jaz sem tu. Moje počutje je danes katastrofa. Imam krče v jajčniku in ne vem če je to O ker ni prave sluzi. Sem klicala ginekologa je rekel da naj vzamem tableto ker je verjeto O če pa ne bo bolje naj pridem jutri na pregled.
Eva

evo pri meni je danes ze 13 dan po ovulaciji. normalno sem imela do zdaj 7 ciklosov vedno na 11 dan menstruacijo. imam pa bolece dojke in cuden obcutek
v spodnjem delu trebuha. ce nebo menstruacije do julija bom testirala. no do takrat pa bomo videli ce bo temparatura ostala tako visoko.
lp tami

New Report

Close