Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kje ste?

Kje ste?

Kdo od teh, ki visite na forumu je na bolniški in kdo v službi?

Hvala!

Mina

Ojla!
Jaz sem v službi, no trenutno sem doma :). Odkar sem po naključju odkrila ta forum, kr naprej visim gor. Tko vas mi je zanimiv brat. Mam to srečo da šefa ni velik v pisarni, pa še internet imamo prek kabla, tako da sploh ni problema.

Lepo panči 🙂

Jes sem tudi v službi, drugač pa trenutno doma preletavam forum.

V službi sem tako obremenjena, da še pomislim ne na forume, kaj šele da bi jih pregledovala.Kje pa so še take službe, da imate čas za to? No, sem dosti na terenu, ne delam samo v pisarni in vedno je pestro. Še doma delam za službo, potem si pa uzamem tudi nekaj časa zase in za svoje probleme.Če je lepo vreme greva pa na kolo.
Če grem na dopust, moram najmanj iti v Dalmacijo, da imam mir.

Jaz pa sem v bolniški že 4 mesece. Doma imam internet preko SIOLA tako, da sem lahko 24 ur gor. Kadar sem sama, samo visim gor na forumu, ker sem že zasvojena. Ne morem brez foruma…….. Meni je ta forum najljubši, od vseh ostalih spletnih straneh. Tako, da sedaj sem doma……

lp, Doroteja

Sem na bolniški od prvega dne, ko sem izvedela, da sem noseča.

ALi moraš biti na B po nalogu dohtarja ali si se sama odločila tako??

Taja po ginekološki presoji.
Ne moreš sedaj povedati jaz bi pa bila doma, če ni potrebno…..

lp, Doroteja

Ojla!

Jaz sem seveda na “šihtu”, saj doma tako ali tako nimam računalnika.

Tako!
Tašika

Čav bav!

Jaz imam internet doma, ko utegnem se vam vedno pridružim.
Čav Katarina

Kje pa si drugače v službi,ko nisi na bolniški .l.p.

Zoe,

Zelo me zanima ali si na lastno željo na bolniški ali imaš kakšne take težave, da ne smeš delati? Če si na lastno željo – a ni ginekolog nič kompliciral, da ti je to podpisal?

Če je preveč osebno – ne zameri, prosim. Sama imam zelo stresno službo in si srčno želim, da če bom še enkrat noseča (en splav sem že imela), vsaj moji pikici tega ne bo treba prenašati. In me zanima ali in kako se to da urediti…

Pa eno lepo nosečnost in zdravega otročička ti želim.

Svetlana

New Report

Close