Najdi forum

Nekaj dni nazaj sem zasledila, da sta se majhna psička znašla pri vratih stanovalcev, ki so imeli posluh za živali. Marelica je menda hotela psička imeti. Zanima me, kaj je zdaj z njima?
Ob tej proložnosti bi tudi rada prosila našega Primoža, če bi odprl kakšen nov forum na temo Naši prijatelji, saj mislim, da je kar precej obiskovalcev, ki imajo domače živali zelo radi.

Lep pozdrav

Ja ! Jaz imam mucka ! 🙂 neke divje vrste je:)

Živjo, Ribica. Kužka so pustili pred našimi vrati, sta bila sicer prestrašena, ampak sta se hitro navadila in uživala pri nas. Ne moremo ju obdržati, ker imamo že dosti svojih živali. Dali smo oglase na radie, veterinarske klinike… Dolgo časa ni bilo odziva. Sedaj pa smo končno našli dober dom za enega od njiju, drugi (samček) pa je še pri nas in čaka na lastnike. V najslabšem primeru bo moral v zavetišče. Upamo, da se bo našel dom tudi zanj. Z marelico pa se po tistem nisva več slišali.
Pa hvala za skrb!

Katja!

A misliš,da ne bi bilo dobro dati oglas v Salomonov oglasnik?Mucke,je moja prijateljica tako vse oddala,mogoče bi šlo tudi za kužke.
Veš,prav vesela sem,da si enemu uspela najti dom.In še nekaj…imela sta gromozansko srečo,da sta našla tebe.

Lp,Jana

Katja!
Tudi jaz za mamo iščem psička, toda želi si imeti mešančka zelo majhne rasti.
Kakšen je vaš najdenček?
Pozdrav.
Lena

Ponovno se jaz oglašam in se zahvaljujem za odgovor. Res je vredno poskusiti preko oglasov, vendar se jaz zmerom bojim, komu bi dala psička, ker ne poznam ljudi in ne vem, kako bodo ravnali z njim. Zato je treba tudi pomisliti na to možnost. Sama že imam psa s ceste, in si v majhnem stanovanju težko privoščim še kaj, vseeno upam, da bo tudi ta imel srečo in ljubezen pri ljudeh.

LP

Lena, oprosti, me dva dni ni bilo na netu. Naš samček je točno mešanček manjše rasti, podoben kokeršpanjelu, črno bele barve. Glavico ima črno, gobček pa bel in med očki belo črto (kot maček Felix). Je zelo scrkljan. Upam, da boš videla ta odgovor. Smo pa iz Ljubljane, če bi ga želeli priti pogledat. Lep pozdrav, Katja.

New Report

Close