Kje spoznati normalno punco?
Živjo. Sem že 2 leti iz resne zveze in res ne najdem več primerne punce. Šel sem na nekaj neomembne vrednih zmenkov, poiskusil tudi na družbenih omrežjih. Nič. Mam pa že 40 let, pošlihtano življenje,samo parterka še manjka 🙂 Sem pa sicer iz koroške, če se ketara kje bajde :))) res bi mi prišel prav kak nasvet.
Eno je reči “druži se”, drugo pa imeti družbo, ki ti omogoča spoznavanje.
Jaz sem si ravno začel dopisovat z eno preko ona-on.com. Uvodno sporočilo sem sestavljal kar 2 uri. Zakaj toliko časa? Ker je sporočilo unikatno, namenjeno samo njej – nemogoče ga je kopirati in poslati eni tretji, ker ne bo palilo! Že iz sporočila je lahko razbrala, da sem se zanjo potrudil. Odpisala je in med nama je stekel pogovor. Na tej točki je vseeno ali sva se spoznala v trgovini ali na spletu… z vsakim poslanim sporočilom ji bolj pokažem, da sem zanjo resno ogret in po toliko izmenjanih sporočilih bi bila fraza “ni resnih tipov” samo še slab izgovor.
Obstaja sicer verjetnost, da jo vizualno ne privlačim in čez nekaj časa zaključi dopisovanje z mano. Tudi na razdaljo med nama (več kot 1 ura vožnje) lahko gleda kot na problem. Ampak to se ti lahko zgodi tudi v živo. Spoznavanje je možno povsod, če je druga oseba za to dostopna.
Financiranje posojila
Potrebujete kredit?
Na voljo smo vam, da vam ponudimo vsa posojila, kredite, financiranje, naložbe po ugodni obrestni meri 3% na mesec. Ponudba velja od 5.000 € do 10.000.000 € z trajanjem od 1 do 30 let. po potrebi nas kontaktirajte. Elektronski naslov: [email protected]
WhatsApp: +38630762694
Viber: +38671391409