Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina KJE SO ZAUPANJA VREDNI VETERINARJI?

KJE SO ZAUPANJA VREDNI VETERINARJI?

Tudi z moje strani pohvala dr. Zorku z Veterinarske fakultete. NAs muci je imel polomljene zadne tacke obe, medenico in
ostali so vsi predlagal celo uspavanje pa operacije, posege.. On pa je presodil glede na mladost in stanje
da bi poseg samo se poslabsal in je preldagal enostavno pocitek. Tri tedne po tem se mucek ze hoce potepat, mal ze skaklja
in se igra, glede na poskodbe mu ne grejo edino skoki v visino.

se strinjam z obojim. dr. zorko je pa ortoped. zakon
lp a

Dr. Pavlica v Mestnem logu

K Čopovi nikoli. Slabe izkušnje.
Prisegamo na Medicovet Kranj in Klinika Loka, Škofja Loka.

Našega kužka, ki ga žal ni več, smo vozili v kliniko Trstenjak-Zajc in vse pohvale gredo dr. Zajc-u. Je zelo strokoven, zavzame se za živali in se vidi da mu žival ni samo številka.

Primer:
Našemu kužku se je obrnil želodec. Bila je nedelja popoldan, konec decembra, malo pred novim letom. Klical sem na kliniko Trstenja-Zajc in so bili hvala bogu dežurni. Dr. Zajc je prišel v kliniko in mi rešil psa. Vem, da če bi peljala psa kam drugam, ga že takrat ne bi bilo več. Operacija je trajala 4 ure in smo ga skupaj rešili. Tudi ko smo ga še 14 dni vozili na flaše (hrano je dobival v žilo) smo se spominjali tega dne in kako smo ga skupaj rešili. Dr. Zajc je zakon in tudi ko bom imela naslednjega psa, ga bom gotovo vozila k njemu.

LP
Mirjam

Naša družina ima z dr. Čopovo dobre izkušnje – tja smo vozili morskega prašička. Ni samo poskušala narediti zanj vse, kar je bilo v njeni moči, ampak je bila zelo uvidevna in obzirna tudi do naših čustev.

Ko je nasega muca povozil avto, so ga na Gorkičevi rešili – ni mi bilo žal denarja. Kako leto prej, ko se mu je dlaka zabila v črevesju, pa so me samo “lupili” z denarjem – ugotovili pa nič. Ko sem ga dobila spet domov, se je zbruhal in spet po starem. Ker sem tam večkrat naletela na ignoranco, pa so vsi tam tako “fensi in same znane osebe hodijo tja”, sem z mačkom in kužkom začela zahajati na postajo Veterinarskega faksa. Posebno dr. Barbara je izjemna, pa tudi ostali (razen ene Štajerke) so super. Realno povejo situacijo, niso pogoltni in ne izkoriščajo naše ljubezni do živali
Ne delajo čudežev, so pa prijazni

definitivno samo pavlica!

Rex v Domžalah
Tam se res potrudijo za žival!

Odstranitev tumorja jeter pri psu Bingotu

Na Ptuju v veterinarski bolnici na Ormoški cesti pa obstaja veterinar kirurg, ki se potrudi in uspešno opravi zelo zahtevne operativne posege. Mojemu kužku je odstranil tumor na jetrih, velik kot otroška glava. Po treh dneh stacionarja, se je psiček vrnil v domačo oskrbo. 02 749 36 50 je številka te ustanove. Kako bo s tem kuškom naprej bom še napisal.

Veterinarska klinika Mateja Plevnik s.p. Logatec 🙂

V Lescah najboljši veterinarji ever. Dr.Čopova zlata, mi pa vozimo našo Yorkico k Dr. Romanu Burji v isto vet.ambulanto. On je car! Priporočam.

Lp, Katja.

Se strinjam, dr.Čopova in dr.Burja v Lescah, na Dolenjskem pa mag. Rok Pelc v Dobrepolju.
Vsi odlični, s fantastičnim odnosom do živali in zelo strokovni.

malo odkimavam z glavo za tole zadnje,s čim pa se ti je tale mag rok pelc tako priljubil a to misliš tega iz podpeči.

jaz pa mislim da je trenutno zelo dobra opcija mačja hiša v ljubljani.

Na Dolenjskem priporočam Veterinarsko postajo Kebe v Brežicah. Tam je več veterinarjev, ampak daleč najboljši je sam dr. Kebe. Pa tudi ceneje imajo, kot kjerkoli drugje.

Ima morda kdo izkušnje s kliniko v Zapužah pri Begunjah na Gorenjskem,
oz. z njihovo zdravnico dr. Aljošo Božič?
In, če kdo ve, ali je boljša izbira klinika Zapuže ali Lesce pri dr. Zlati Čop?
Hvala!

odvisno zakaj rabiš. za osnovne zadeve kot so cepljenje so dobri skoraj vsi. Če rabiš kaj več pa predlagam veterino MH v Ljubljani. Lahko edino rečem da v Lescah je sicer uredu, od vseh zaposlenih sta dobra dr. Božič in dr. Burja

Uf, no way! Imamo zelo slabo izkušnjo z njo, tako da nikoli in nikdar več! Pa nismo edini;).

Super so pa v Veterinarski postaji Postojna:).

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Jst mam izkušnje z dr. Aljošo Božič. Zelo prijazna in za osnovne zadeve super. Se mi je pa zgodilo prejšnji teden, da je psička prenehala jesti in shujšala tri kile, kar je pri psu, ki tehta 20 kg kar vidno. Pes je imel povišano temperaturo na 41 stopinj, kar je zelo visoko. Dala mu je infuzijo in antibiotike, krvi ni zmogla vzeti. To je bilo v četrtek. Psu se je čez vikend poslabšalo, v ponedeljek je komaj dihal, ni mogel normalno ležat. Takoj sem ga pelala v Lesce k Zlati, vse preglede in posege je opravljal mag. Marko Mali, ki je kužu rešil življenje. Kuža je imel hudo vnetje trebušne slinavke. To je za psa življenjsko nevarno, prvič ker ne se ne more normalno prehranjevati, to vnetje se hitro širi in posledično kuža lahko pogine. Po treh dneh infuzije je kuža spet živahen in počasi je, en teden mora jesti še tablete. Kuža so profesionalno pregledali, najprej kri, ultrazvok… Res pohvale vsem, od punc v sprejemnici, do tehnikov in seveda veterinarja.
Poleg tega ima moj kuža dostikrat težave z žlezami, ki mu jih tudi Aljoša ni mogla stisniti, ampak je dala samo antibiotike… Drugače pa prijazna, samo včasih to ni dovolj…

New Report

Close