Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kje so najmanjše dobe za magnetno resonanco?

Kje so najmanjše dobe za magnetno resonanco?

Prejšnji teden v Septum-u, čakal par dni za koleno. Mi je odgovarjal njihov sistem, ker je odprt – pač ne zdržim v zaprti cevi. Pa še ugodnejši so od drugih. Zadovoljen.

jojojoj. prav smešno je kako nekatera podjetja izrabljajo forume za gratis promo

Jz sem bla v Celju, si lahko naslednji dan na vrsti samoplačniško seveda 🙂

Registriran od: 03.05.11 12:17

V soboto dopoldne na novi nevrološki v LJ ni nobene čakalne vrste. 🙂 :S

Ali lahko magnetna resonanca odkrije mesojedo bakterijo oz. Nekrotizirajoči fasciitis, v predelu prsi in požiralnika?
Zanima me, ker je mož bil na Bioresonanci, kjer so mu včeraj odkrili namreč to bakterijo, ker je zelo nevarna, uradnega izvida pa nimava nobenega, je danes obisal svojo zdravnico, ki je izjavila, da še za to bakterijo še ni slišala…in ga dala na laboratorijske preiskave za zajedalce, nič nujnega. Zaradi strahu bi se želela prepričati, oz. pridobiti vsaj nekaj uradnega, da je zadeva resna, da se lahko obrneva dalje na zdravnike. Zato bi prosila, če mi lahko kdo zaupa, ali je možno to ugotoviti z MRI!
Najlepše se zahvaljujeva za odgovor!

najkrajše dobe so v TERMAH FONTANA MARIBOR in sicer do 30 dni.Sofuul prijazni in profesionalni sem bil tam že trikrat.

Na MR kolena sem v Terme Fontana Maribor naročena v 16 dneh! Z redno napotnico. Lp

Kje je najkrajša doba čakanja ha MR hrbtenice. Imam napotnico nujno, pa v UKC LJ pridem na vrsto šele januarja 2013

Naj hitreje boste prišli v bolnišnici Izola ali pa v bolnišnici Valdoltra…. Vam dam številko tel. od Izole za Valdoltro pa ne vem. Izola 056606000 in potem povejte, če vas vežejo na MR. in boste dobili nekoga in se zmenite. Če imate napotnico pod NUJNO to skoraj ne verjamem, da bi v Lj. čakali šele Januarja 2013. Imam ogromno znanih zdravnikov v Ljubljani in jih bom malce povprašala.
lp,

Če vam Ptuj ni predaleč, si oglejte to povezavo http://www.dr-mudnic.com/ . Imajo napisano, da je čakalna doba za MR do 30 dni.

LP!

za ptu lažu.zdej sem klical.komaj polovinom decembra.

na ptuju najhitreje ce placas seveda. ostali pa cakajte od 1 meseca do 6 mesecec. ja pri mudnicu je to. mater samo denar denar. zdravstveno zavar. pa nic ne steje. MAFIJA.

Na Ptuju se čaka do januarja 2013
MDT&T v Mariboru pa so me naročili čez 4 tedne, z napotnico, redno, brez vez.

maribor do mesec dni cakanja.in fontana in lent.sestre zelo neprijazne.deformacije osebnih težav.
izvid naj bi bil za 15 dni gotov.kodar bi nafto iskali.zasedeni so.kaj cete.drugje tudi in po vec mesecev cakanja,sestre tudi zelo neprijazne.ko se pritožis pisno v zdravstvu ih takoj zaščite.tako da ce se ne skregas nc nisi naredil.seveda za gotovino gre isti dan.z napatnoico od drzave cakajo 1 mesec da dobijo denar.bogi revezi.jaz bi to na fizicno delo mal da se zbudijo in zacnejo delati.
Druge izbire im ni.

trenutno najkrajša čakalna doma za MRI je v MS. In to 4 tedne. Preklicala celo SLo. Za dnar lahko na vrsti v 1 ali nekaj dneh.

kje trenutno najkrajša čakalna doba za MRI(magnetnaresonanca srca.

kje je najkrajša čakalna doba za mr ? poklicala že nekaj klini, pa bi najhitreje prišla na vrsto nekje v sredini maja..

Preveri ponudbo Spletne klinike. Termin za MR takoj, čakalnih dob ni, povračilo stroškov pa urediš na ZZZS.
Cena je cca 200€ odvisno od segmenta. Pošljejo vse po mali še pred odhodom v kliniko, tako da ni tam nobenih presenečenj. Pregledi pa so v Rijeki v polikiniki Medico, pa še na morje greš mal.
http://www.spletna-klinika.si/diagnostika.

MR SE U hrvatskoj dobije u roku 24-48 sati. Ako imaš uputnicu od svog doktora, navodno da sa računom možeš refundirati iznos koji si platio. Raspitaj se kod svog doktora.
Na stranici http://www.cromedicsconto.com imaju dobre akcije

U Hrvatskoj se termin dobije u roku 24-48 sati
pogledaj stranicu http://www.cromedicsconto.com imaju AKCIJE na MR
MR cijelog tijela (9 pretraga 5.000 Kn)
MR cijelog tijela (7 pretraga 4.000 KN)
MR cijele kralješnice (C,TH I LS) samo 2400 KN ……..

New Report

Close