kje so dobre punce ?
Pozdravljeni,
Torej, ločen sem 5 let. Po 30 letih zakona in dveh skupnih otrocih, si je bivša žena omislila tujca in se odselila.. Že iz prejšnjega zakona je ona imela še enega otroka, ki ima zadaj +30 let. Nekako smo imeli vse – hišo, 3 otroke, psa, dobre službe.. OK, se je pač tako odločila, življenje gre naprej, sem preživel šok. V tem času sem se na novo postavil, uredil vse glede ločitve, odplačal kredite za hišo.. Sedaj pa, v teh časih najdi pravo je misija nemogoče. Nisem za avanture, želim si resno vezo in da bi, če bi bilo vse ok prišla živeti k meni. Sem urejen, zaposlen, preskrbljen, primorska. V začetku sem imel še zelo dober avto, ampak sem opazil, da sem se spoznaval s takimi, ki iščejo sponzorja. Te sem odslovil in ta avto zato prodal, ter namensko kupil mali avto za 1.000 EUR. Kot po čudežu, je z menjavo avta postalo manj zanimanja.. Poizkusil sem na ONA ON, tam je vse živo, tudi take s 10 let starimi slikami, kadilke, itd. Pravijo, da ni resnih fantov, jaz pa pravim obratno. Rekreacijsko se ukvarjam s športom, nisem cepljen, rad zdravo jem, grem na koncerte, kuham, tečem, kolesarim.. Počutim se super glede na moja leta (55). Ali sem res toliko izbirčen, če želim, da je punca urejena, nasmejana, ima lepe zobe, ne kadi, da je bolj suha kot močna. Pa da ima rada zdrav življenjski stil, je optimistična in že pripravljena na novo vezo. Sam ne pijem, niti ne kadim. Z veseljem si pridelam malo bio zelenjave v svojem vrtu, rad imam živali. Ne bom se hvalil, ampak zase vem, da sem odgovoren, zvest in delaven. In sedaj vprašanje, kje naj jo najdem? V službi ne, ker je le-ta specifična in nimam sodelavk. V cerkev ne hodim. Greš po mestu, srečaš kako zanimivo, pa ne uspeš vzpostaviti niti očesnega kontakta, ker jih večina gleda v tla. Na koncertih, žurih so večinoma precej mlajše. Res, po tem covidu je postal drugi svet.. Razni Tinder in podobni portali odpadejo, ker tega ne želim. Z eno sem sicer poizkusil, ampak se ni izšlo. Pomlad je tu, tudi vedno več je samskih ljudi.. Rad bi aktivno pripomogel k spoznanju, po drugi strani vem, da enkrat bo prišla.. Kje se v teh časih lahko še išče, da se dobi eno fejst, resno in samostojno punco, a kdo ve?
mislim, da je osnovni problem, da si pozabil, da je od tvojega osvajanja minilo 35 let in da ti nisi mladenič, ampak zrel moški s kupom sicer že odraslih otrok. In sedaj iščeš punco? Halooooo! In to samostojno, hkrati pa pričakuješ, da bo prišla živet k tebi. Moraš vedeti, da je večina žensk v tej dobi v zvezi, pa nekaj vdov in ločenih iz kdo ve kakšnih razlogov. Ženskam tudi družina predstavlja v glavnem breme, zato niso tako obupane v iskanju novih moških in novih obveznosti. Če že iščejo moškega, potem ga iščejo zato, da bi bile z njim v plusu in ne v minusu. Torej moraš se vprašati, zakaj bi bilo samostojni ženski s teboj lepše kot brez?
anonimno 14235, 24.04.2023 ob 14:37
mislim, da je osnovni problem, da si pozabil, da je od tvojega osvajanja minilo 35 let in da ti nisi mladenič, ampak zrel moški s kupom sicer že odraslih otrok. In sedaj iščeš punco? Halooooo! In to samostojno, hkrati pa pričakuješ, da bo prišla živet k tebi. Moraš vedeti, da je večina žensk v tej dobi v zvezi, pa nekaj vdov in ločenih iz kdo ve kakšnih razlogov. Ženskam tudi družina predstavlja v glavnem breme, zato niso tako obupane v iskanju novih moških in novih obveznosti. Če že iščejo moškega, potem ga iščejo zato, da bi bile z njim v plusu in ne v minusu. Torej moraš se vprašati, zakaj bi bilo samostojni ženski s teboj lepše kot brez?
Hvala za tvoj odgovor. Tvoj predzadnji stavek veliko pove, če se razumemo. Ženska mora biti plusu, kajne?? Moja otroka sta odrasla, prvi je že zaposlen kot razvojni inženir, mlajši pač še ni. Nisi dobro razumela bistva sporočila, ne iščem hišne pomočnice, daleč od tega, vse postorim sam in to bi veseljem tudi nudil novi. Na tvoj zadnji stavek pa ti odgovarjam , da če bi več vedela in videla dejansko stanje v to sigurno ne bi dvomila. LP
Filter spremeni. Pa bo. Taksnr kriterije si napisal, kot da si top model. Seveda imas vso pravico postaviti taksne zahteve ampak potrm moras biti se pripravljrn sprejeti bero.
Samostojna zenska se ne bo hotela odpovedati svojemu stanovanju zato, da bi prisla zivet k tebi, da bo cez 5 let ostala brez vsega.