Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost KJE SO BOLJ USPEŠNI?!

KJE SO BOLJ USPEŠNI?!

Lep sončen pozdrav iz CE !!!

A mi lahko svetujete kje bi bilo bolje delati IUI ali IVF, v LJ ali MB (glede na to, kakšen je bil uspeh pred kratkim v MB).

Pa seveda, ker imam do obeh krajev pribljižno enako daleč.

Hvala za vaša mnenja.

Jaz bi ti priporočila MB. Tam imajo večji uspeh.Poznam dosti žensk, ki so zanosile preko IVF-ja od prvič. Vso srečo. Pa tudi je večji uspeh IUI.

LP, Doroteja

Uspešnost pri IVF postopkih je približno enaka v Mb in v Lj. Res pa je, da je osebje v Mb (predvsem sestre) bolj prijazni in ne zgodi se, da bi te obravnavali samo kot številko. Neprijetno pa je, da nikoli ne veš, kdo od skupine zdravnikov (mislim, da so samo trije) ti bo določen dan opravljal UZ oz. katerega od posegov.
Sama sem hodila k njim v letošnjem maju in juniju ……. uspelo je že prvič.

Pozdrav Jana

Pozdravljene!

Tudi jaz sem hodila letos v juniju na IVF v Mb in tudi meni je uspelo v prvem poskusu. Tam so sestre zelo prijazne in se tja splača hodit.

…..se strinjam. Pohvala za sestre, zdravnike pa tudi biologe. Mislim, da se res potrudijo, ostalo je sreča in še kaj.
SREČNO!

Blagor vam ki vam je uspelo prvič. Midva sva bila v MB že 3 x pa nič (1x zamrzjenčki)Ampak ne grem za noben denar v LJ ( 1x sva bila),Sestre so 100x bolj prijazne.Imava pa 6 zamrzjenčkov, kar je pa tudi nekaj.

Jaz sem bila 4x na IVF v MB (neuspešno). Tudi petič sem šla v MB samoplačniško in USPELO JE ! Glede na njihovo prijaznost in uspehe ne bi šla nikoli v LJ.
lep pozdrav !

Pozdravček!!

Hvala VSEM za odgovore!!!
No, zdaj ste me pa prepričale, tudi jaz grem v MB. Jutri imam razgovor z ginekom, da gremo naprej- na IUI. Sigurno malo pripomore, če ti dajo sestre in zdravniki moralno podporo.

Hvala še enkrat!

Lepo popoldne vsem.

New Report

Close