Kje se nahajajo samski moški ( 29-35)v Ljubljani
Res je, internet je prijetno mesto za spoznavanju ljudi. Kakšna besedica o področjih, ki te zanimajo, o vrednotah in še čim drugim za začetek, nato pa…na zmenek. Je to na kavici, sprehodu…ni važno. Bisteveno je, da nekoga spoznaš in se dobesedno naučiš sproščeno navezovati stik. Prvič je lahko že tisto ta pravo…lahko pa je le uvod v nov pogled na navezovanje stikov. Seveda mora biti tudi oseba na drugi strani pripravljena na možnost, da ne bo “izbrana”. Priporočam, da si pri svojih osebnih podatkih na začetku bolj skopa, in predno da nekomu zaupaš GSM številko se v sebi prepričaj, da je to v redu. Če mu ne zaupaš to povej, in mu predlagaj, da ti on da svojo. V tem primeru ga pred prvim zmenkom pokliči z javnega talefona. V redkih primerih lahko naletiš na kakšnega tipa, ki te bo nato gnjavil po telefonu. Govorim o nečem, kar poznam. Prijateljica, ki sem jo spoznal preko neta je kar nekaj časa doživljala tovrstno nadlegovanje. Drugače pa…preko neta sem spoznal kar nekaj prijateljic. Obstaja velika verjetnost, da bom na ta način spoznal tudi Tapravo :-)).
Marjan
Se strinjam s tabo Marjan. Na netu se da spoznati zelo zanimive ljudi. Jaz osebno imam same pozitivne izkušnje s tem. Sicer sem bila zelooo nezaupljiva na začetku, vendar Slovenija je tako majhna…. in Slovencev nimam za bad people…tako da ……jaz ti priporočam, zakaj pa ne. Meni se trenutno dogaja celo to, da se mi zdi, da sva se trknila s tistim pravim in sem še toliko bolj v rožicah! 🙂 Nikdar si nisem mislila, da lahko spoznaš tako dobre, zanimive ljudi. Ampak vsak misli, da je s tabo kaj narobe, če na chatu visiš recimo, namesto da bi zunaj žural/a in tam spoznaval/a ljudi. To sploh ni res! Nekaterim se pač ne da več po lokalih potikati itd, po diskotekah… A ni res? No, vsekakor pa ne bodi neučakana. Ga boš že spoznala. Ko bo čas zato.Na tak ali tak način. Tega pa ne moremo vedeti a ne? Lep pozdrav, Majda.
Ja včeraj je bil zame en tak res čuden osamljen dan. Saj ne iščem moške po vsej sili, ampak pride dan ko sem zelooo osamljena in takrat bi res potrebovala nekoga, ki bi me objel in razumel. Res pa je kot sem že omenila, da je ponavadi okolica tista, ki pritiska nate in ti govori: Ali je s tabo kaj narobe, da si še vedno sama? Ne z mano ni nič narobe ( no ja mogoče ˝kakšna˝ kila preveč) in včasih je res teško ( pa če si še tako zelooo samozavesten) prenašti očitke drugih.
Res havala vsem za tople besede
NANCY tvoje besede so bile zelo težke in nerazumljive, ki so me zelo prizadele, ampak vseeno hvala in želim ti lepo življenje.
Pozdravček,
* zaspanka