Kje najti kozmetični salon z prakso
Zdravo!
Upam da si boste vzeli čas in če mi lahko pomagali pri iskanju kozmetičnega salona v Mariboru.
Sem dijakinja 2. letnika srednje kozmetične šole MB.
V drugem letniku moramo opraviti OBVEZNO prakso pri izbranem delodajalcu. Prakso začnemo opravljati 24.3.2014. Sami smo si morali poiskati salon. Sama sem si ga poiskala že oktobra. Ko sem šla na razgovor smo se dogovorili kako bom prakso upravljala in kdaj…. Zmenili smo se da 3 tedne pred prakso pokličem da se fix zmenimo kako bo to vse skupaj delovalo.
In ko sem prejšni teden poklicala so rekli da me več ne rabijo in da pri njih ne morem opravljati prakse.
Ko sem to povedala v šoli so rekli da si moram v roku 14 dni ( torej samo še ta teden) najti drug kozmetični salon .Težava je v tem da kličem cel dan po salonih in vsepovsod mi govorijo da ne rabijo ali da že imajo. To pa pomeni da nimam opravljene obvezne prakse in da letnik pade,
Prosim vas če mi lahko pomagate najti kakšen salon v mariboru , ker jas več nevem kje naj iščem.
Možno bi bilo tudi v okolici Ptuja in Ormoža.
Za odgovore vam bom zelo hvaležna.
LP
Tu smo Slovenci po svetu.
Svoje vprasanje daj tukaj, na Starsevski cvek. Bos imela veliko vecjo moznostza odgogovr.
Forum je zaprt za komentiranje.