Najdi forum

Kje najceneje HIPp?

Ali katera ve, kje se da najceneje kupovati izdelke HIPP (kašice..) in kje je izbira le-teh največja???

Aja, pa še podvprašanje: kateri rižek uporabljate???

Moj sonček je star 5 mes. in počasi se pripravljamo na novo hrano, katero mislim pripravljati po večini sama deloma pa kombinirati s HIPP in podobnimi zadevicami.

Hvala!!!!!

najcenejše kolikor sem preverjala je Mercaor…še ceneja pa imaš kašice, čaj in tudi mleko Hipp v Avstriji – toys( odvisno če se ti splača tja peljat)
kašica 1.90dl razne sadne s keksi-1.05€ teh pa še nisem zasledila pri nas( jih pa ima rad naš mali Mihec)
kašica 1.25dl korenček 0.50€ 30 sit ceneja kot Merc.
kašica riž in zelenjava 1.25dl 0.85€ tudi nisem pri nas zasledila
čaj 400g 2.89 enkrat ceneje kot pri nas

nevem če rabiš tudi hrano ( mleko Hipp2 ) cena 800g – 7.99 tudi ceneje kar krepko kot pri nas.

lp tinka

Definitivno Muller-jeve trgovine! Samo primer: HIPP instant čaji v enkrat večji embalaži stane manj kot 600 SIT. Pa tudi večja ponudba je, kot po vseh drugih SLO trgovinah.

Če si imela v mislih riževo kašico, je tudi HIPP-ova tista izmed redkih, ki se med mešanjem ne sprijema v grudice.

Alias

Če sprašuješ za navadni riž, lahko vzameš kateregakoli, samo parboild se ne razkuha, kar pa v tem primeru ni dobro. Če kuhaš rižek za kosilo, je dobro, če se pri majhnem otroku bolj razkuha, da ni problemov s pasiranjem.

V Hippovih kašicah je vsepovsodi riž in to me je motilo (tudi v sadnih kašicah), ker sem imela občutek, da malemu riž gleda že iz ušes :))) Riževi kosmiči za zajtrk, sadna kašica za malico, pa rižota za kosilo,….

Mislim pa da so Milupini riževi kosmiči edini brez sladkorja.

Lp, Ela s

New Report

Close