Najdi forum

kje kupujete oblacila

Po moje jo definitivno odtehta. Stvari zlahka ponosi več otrok in se to niti slučajno ne opazi. Super!

Pozdrav, Vesna

kje je ta trgovina osh -kochu, mi laho poveste prosim
in če imajo tam tudi za majckene od 74 dalje. hvala

V Osh Koshu imajo konfekcijo od rojstva do 14 leta. Trgovina se v Ljubljani nahaja za Slovenijalesom v Bežigradu, ena je v Domžalah, za druge pa bodo povedale druge mamice. Pozdrav!
Nina

Ena trgovina Osh Kosh je še na Celovški, nekoliko naprej od trgovine Mami (Peg perego), zraven neke trgovine s kolesarsko opremo.

Pozdrav, Vesna.

P.S. Zgornji post o tem, da izdelki odtehtajo ceno, se nanaša na Vesnino vprašanje o oblačilih Osh kosh.

Vesna, Brino zapirajo.
Nina

Škoda, tja sem šla najraje. Ali imajo zato morda kako razprodajo?

L.p., Vesna.

Jaz veliko stvari kupujem v NAJI v BTC-ju, pa tudi kaj od Sparkyja, perilo sem tudi kupovala v Artpletu, pa me tudi zanima, kaj je z njim.

Ker vidim, da sva dve Simoni, bom jaz rekla takole:

SimonaJ

kje pa je artplet?

Artplet lahko pokličete v Kočevje in jih vprašate, 01 895 48 06.

Živjo vsem!

Mene pa zanima, glede na vaše izkušnje, kaj se najbolj obnese za cca 1 leto starega malčka, ko se začne plaziti oz. hoditi? Ali so to mogoče kakšne trenirke ali kaj podobnega? Glede na to, da bo naš malček konec maja star 1. leto in bo najbrž več na tleh kot na nogicah in je najbrž kakšnih lepih hlač in majčk oz. puloverjev od benettona ali osh kosha škoda, me zanima, kaj mi svetujete.

Hvala in lep pozdrav

Tatjana

New Report

Close