Najdi forum

kje kupujete oblacila

Zivjo vsem skupaj.
Sem iz Ljubljane, pa me zanima, kje ve kupujete cunjce za vaše
sončke. Jaz sem jih nekajkrat v baby centru, pa se mi zdi da imajo
tako slabo izbiro in tudi cene previsoke, da ne vem več kam naj grem.
Mi lahko pomagate z nasveti??
Hvala in lep dan

Za Zalo (8let) so mi pravkar svetovali Emporium – za najstnice, saj je velikanska, hkrati pa zelooo suha.
Za Marišo (7let)- krepka!!; kupujem v Osh-Koshu (pri Gospodarskem rast.), Kiddy ali pa modele Mini kluba. Aljaž (4leta) je daleč najmanjši v družini (105 cm, 14 kg) pa seveda marsikaj podeduje, ali pa kupim ozke modele Osh Kosh za fante, Chicco (drago, a zelo kvalitetno) ali Absorbe.
Pozdrav!
Nina

Odvisno od tega, koliko je star tvoj sonček. Dokler je bila naša stara tja do štirih let, sem kupovala v trgovini Katja in Alen v kleti hale A v BTC-ju. Imajo poceni in dobro robo. Blizu je trgovina Sonček, ki ima tudi kar dobro izbiro. Sedaj, ko je večja(6 let in pol) , pa kupujem v Osh-koshu, Mini clubu. Mini Club ima v Šiški v svojem skladišču prodajo tudi za fizične osebe vsak dan od pon. do petka od 16-18 ure. Cene so nižje kot v trgovinah, pa tudi kaj robe z napako se dobi po zmernih cenah. Trgovina je za Mac Donaldsom pri Integralu.

LP,Kaja

nekaj se vedno najde tudi v e-leclercu, pa še ena nova trgovina je v hali D pod emporiumu – Adessa – imajo italijanske stvari po dostopnih cenah.
Lp, Sonja

Kaj pa BIBA ? Njihovi izdelki so zelo v redu. Sami šivajo.

BIBA TRADE D.O.O.
ZALOŠKA CESTA 155
TELEFON: (01) 5465153
TELEFON: (01) 5465154

Tole je pa krasna novica, Kaja. Ali si morda opazila, če imajo v Mini – Klubovem skladišču tudi večje številke – npr za 12 let?
Hvala in pozdrav!
Nina

Imajo super zadeve do 16 let. Če si ti bolj drobna, se najde tudi zate veliko dobrih zadev. Samo ne hodi tja pred 16.00, ker imajo trgovce in naj ne bi videli, da prodajajo tudi na drobno. Je pa tako, da moraš po robo tja še preden pride kolekcija v trgovine, drugače jim že vsega zmanjka. To pomeni kakšen mesec ali pa še več . Mogoče imajo že zdaj spomladansko kolekcijo. Najboljše, da jih pokličeš in povprašaš.

LP,Kaja

res dobro vprašanje, in odgovori tudi,
Kaja, praviš da imajo tam do 16 let, kaj pa za najmanjše.
Imam hči staro 7 mesecev??
Verjetno so cene tovarniške, kajne, oziroma veleprodajne.
lep pozdrav.

Cene niso ravno tovarniške, so pa precej nižje kot v trgovinah. Kako je trenutno s kolekcijo za tako majčkene ne vem. Sem pa prosila kolegico sredi decembra naj malo pogleda, pa takrat ni bilo nič (mi imamo vel. 74). Sem pa prepričana, da imajo tudi baby stvari, ker sem enkrat dobila za malega trenirko od Mini Cluba velikost 68, samo ni bila pri njih kupljena.
Pa še nekaj. Zaposleni v Leku imajo v Mini Clubu precej, precej nižje cene pa še kasnejše plačilo, tako da če koga poznaš se ti to še najbolj izplača.

lp,
Nives

Kolikor se spomnim, imajo velikosti od 68 dalje. Vse kolekcije gredo za med, tako da sem jaz uspela v 3 letih, odkar kupujem tam, samo enkrat dobiti res sveže stvari. Dejansko je najboljše zavrteti telefon. Imajo pa eno veliko stalažo,
kjer je drugorazredna roba. Vzeti si je treba čas in vse prebrskati, da se najde kaj pametnega.Jaz sem šla vedno brez hčere, ker ne bi zdržala tako dolgo.

Pa še ena zadeva je – sprejemajo samo gotovino, ker v bistvu ne bi smeli prodajati maloprodajno. Nobena kartica, samo gotovina. So pa zelo prijazni.

Za ta mičkene imajo res veliko v e-Leclercu, pa poceni je.

LP,Kaja

Pozdravljene!

Kaj pa Jutranjka?
Jaz sem za naso Zalo vse pajacke tam nakupila. Zelo kvalitetne stvari in izredno lepe, mogoče malo dražje, ampak so vredne svojega denarja. Trgaovino imajo v Zupančičevi jami na Linhartovi cesti in v Hali A.
Imajo cunjice od 50 naprej.
Kaj pa Osh-Kosh? Tam se mi zdi izredno drago, ali kvaliteta odtehta ceno?

Vesna

Jaz sem pa spomnila trgovinice Zibelka oz. zdaj imajo samo še Beti program. Je pod arkadami če greš od Šubičeve proti Drami, skoraj že pri Drami. V trgovini dela ena zelo prijazna prodajalka.Imajo veliko izbiro in velikokrat akcije .Od dojenčka do odraslih.

Pozdrav, Maša

Sama se dva do štirikrat na leto odpeljem še s kakšno kolegico v Celovec kjer v trgovini H&M nakupim večino oblek za prihajajočo sezono. Obleke so dokaj kvalitetne in skoraj pol cenejše kot pri nas. Stvari za katere se izkaže, da jih še potrebujemo, pa večinoma kupim v Lecrecu

Moja hči ima skoraj vse od Benettona – preverjena kakovost blaga, ki ne pušča barv, obenem tudi lepa izbira barv, na razprodajah pa se dobi tudi poceni, krasni modelčki,

Evo, zdaj pa še jaz z malo bolj socialno – perilo, majčke, pižame, žabe in trenirke kupujemo v Šparu od Sparkyja. Zdi se mi, da jih otroci tako hitro prerastejo, da mi je škoda za body odšteti kaj več kot 1000 tolarjev. Za malo bolj “zakmašne” stvari pa kupujemo znamko Laura&Filio v Modiani. so še zmeraj precej normnalne cene.
Punce, vam pa za večji nakup perila, trenirkic, majčk z dolgimi in kratkimi rokavi, pižam in drugih “pod” cunjic za vso družino priporočam izlet v Metliko v tovarniško trgovino Beti. Primer: majčka za otročka s kratkimi rokavi v Mercatorju 1100 SIT, enaka!!! v Metliki 470 SIT. SE POZNA!!!!!
T.

Tudi v Brežicah- center Intermarket in Dobovi ima Beti svojo prodajalno.Jaz sem že nekajkrat naletela na kaksne vzorce ( pižama – 800 sit, spodnji del trenerk ravno tako, da o kopalkah ne govorimo).

Me veseli, da se je oglasila še ena, ki ni iz Lj.. Hali ali mogoče poznaš še kakšna OK trgovino v teh koncih, pa ne Bayb center…pri njih so cene res katastrofalne, pa še modele in štev, ki jih človej želi za svojega malčka je težko dobiti. Zelo so mi všeč modeli, ki jih delajo pod blagovno znamko “za male lumpke”- a kdo pozna proizvajalca.

LP

Mi kupujemo v Leclercu, pri Katji & Alenu, včasih smo kupovali tudi v Artpletu – ali kdo ve, kaj je s trgovino, ki je bila v BTC-ju? So se preselili ali so jo samo zaprli? Parkrat na leto se odpeljemo (včasih tamalega dava v “rejo”) v Celovec v H&M, C&A in Happy Kauf in tam nakupimo, kar potrebujemo. Vem, da ni patriotsko, je pa ceneje. Pa včasih v Osh Koshu…

Za vse lumpke je blagovna znamka Mercator različnih proizvajalcev, pogosto Jutranjke.

Pozdrav, Vesna.

Iz Ljubljane res nisem, nisem pa tudi iz brežiških koncev (tam stanujejo moji starši).Sem pa v prazničnih dneh hodila po tem cenrtu – Intermarket v Brežicah in videla, da ima tam tudi Jutranjka svojo trgovino,pa MO-JA, ki imajo tudi kvalitetne stvari.Drugače pa je v Krškem ene trgovina, mislim da v tistem centru, ki ga imajo (za bolj natančne podatke bi morala vprašat sestro), kjer imajo lepe stvari za otroke in tudi malo večje.
V mariborskih koncih pa rada obiščem trgovino MIRČI – sami tudi šivajo- imajo zelo kvalitetne zadeve, praktično neuničljive stvari.Spača se iti mislim , da marca, ko imajo razprodajo – mene obvesti kolegica, ki je iz Maribora. Drugače pa sem iz Celja in kupujem v trgovini Pingo v Levcu, včasih tudi Sparky program, majčke od Pletise – moj petletnik nosi že tretjo leto in so super.

New Report

Close