Kje kupujete nosečniška oblačila – LJ in okolica?
Hvala za odgovore.
Sem bila v H&M na Rudniku in v C&A, a hlač res nisem dobila, ker bi rada kakšne malo boljše, ne ravno kavbojke. Sem pa dobila majčke. Videla sem, da imajo v trgovinah Venice tudi program za nosečnice, vendar ni trgovine v bližini. Klicala sem v Postojno, pa bi morali boljše hlače šele naročiti. Izgleda, kot da vse nosečnice nosijo le kavbojke.
Hvala, mavka. Bom pogledala še v BTC.
ma.. ne vem kako to, da imajo boljše hlače samo v dragih trgovinah.Jaz sem ene super dobila v Kepici. Ampak drage. V popku mi nekako niso všeč modeli, ker niso nič elastični.
Drugače pa v C&A nikoli nimajo nič. Nič od nič.
Baje je v Avstriji zelo dobra izbira v H&M in v C&A. tam pa se baje dobi tudi elegantne hlače precej ceneje.
Jaz sem si kupila kar ustrezno zalogo v C&A v Nemčiji. Tudi fine hlače, so bile vse po 20 in 30 evrov. Edino kavbojke so bile 40. Ko sem šla gledat v ljubljanski C&A, sem bila resno razočarana. Sicer sem med tem ugotovila, da mi C&A kavbojke pošastno dol lezejo, kar me spravlja ob pamet. Tako ob pamet, da sem šla v Kepico in kupila druge. Ki so bile pa onkraj razumnih meja drage. Najdražje kavbojke mojega življenja… in to za 2 meseca. Druge C&A hlače so pa super, še posebno ene, ki so spredaj ukrojene po trebuhu na okroglino in brez tiste široke elastike, ki se meni zdi neznansko grda. Sicer C&A prodaja tudi po netu, ampak seveda ne v naši državi. Sem se pa po ogledu nemške ponudbe po netu potolažila glede cen v naših nosečniških trgovinah. Je zgleda normalno, da hočejo 60evrov za majčko.
Večino nosečniških oblačil sem kupila v Popku (tudi za valeto), par kosov tudi v La Vie. Benetonu in Kepici. Daleč najbolj všeč so mi bili modeli v Popku, kjer so, hvala bogu, imeli hlače XS, ki so res bile dovolj ozke. Nekaj kosov so mi v dveh dneh izdelali tudi po naročilu.
LP!
Nina
Pozdravljene!
Jaz sem kar precej oblačil dobila na posodo od prijeteljice in ene žametne hlače od sodelavke. Sem si pa tudi sama kupila nekaj stveri. Pulije sem si kupila v Intimissimi in spodnje perilo tudi (predvsem hlačke) . Seveda te stvari niso nosečniške. Kupiš si pač kakšno št. večje kot prej. Puliji so mehki, raztegljivi in se ne razvlečejo. Spodnje hlačke nič ne žulijo. 🙂 Eno krilo sem kupila kar v Marks&Spancer. Je na elastiko in kar raste z mano 🙂 Cena je bila cca 30€. Za nosečniško krilo pa daš od 60€ naprej (Kepica, Popek). Ene nosečniške kavbojke sem kupila v neki trgovini v Domžalah (v TC kjer je Spar), ki sploh ni nosečniška pa imajo kar nekaj nosečniških oblačil po dokaj ugodnih cenah. Ker pa mi je v zadnjem mesecu precej zrastel trebušček (PDP 05.03.10) in me skoraj vse hlače, ki sem jih nosila do sedaj tiščjo, sem si morala kupiti kaj novega, večjega. In našla sem trgovino Mothercare (BTC Lj, hala 10). V vseh drugih trgovinah nisem našla nič lepega (za moj okus)a ali pa je precej drago (Kepica, Popek) Tu pa se mi je kar sonce prikazalo. Imajo vse: spodnje perilo, žabe, hlače, obleke, srajce, majce, trenirke, pižame, ma ni da ni. Pa vse mi je dovolj dolgo, oz. kratko. 🙂 Škoda, da so se odprli šele prejšnji mesec.
Aja, pa še en nasvet! Ker obožujem krila in obleke sem hitro ugotovila, da pri nas ni neke velike izbire žab (hlačnih nogavic) za nosečnice. Dobiš glatke črne, rjave in mogoče še sive. Če želiš kakšne druge barve ali z vzorcem, pa je konec. Imam prešitev za vse, ki želite tudi take žabe. Kupite si žabe za močnejše, ki imajo zadaj všitek. Obrnite jih okoli, tako da je zadnji del spredaj, in uala! nosečniške žabe so tu! 🙂
LP,
Tina