Kje kupujete material za izdelavo vabil (poročnih)?
največjo izbiro materiala za vabila imajo hobby trgovine (Prometej, Art, Antus…). Če nista iz Lj ali kakega večjega kraja, si pa lahko pomagata s papirnico/knjigarno (tam dobita papir in morda škarje), cvetličarno za majčkene dodatke kot so pikapolonice in rožice, ter trgovino, kjer prodajajo material za šivanje in imajo tudi razne satenaste trakce za pentljice.
lp,
vesoljčica
Nekaj se dobi v navadnih marketih pri darilnih papirjih oz. šolskih potrebščinah.
Bolj posebni papirji so na voljo v kakšnih papirnicah, še bolj v hobi trgovinah.
Nekaj se da dobiti v cvetličarnah. Tudi ProMak v Ljubljani ima kar nekaj robe, predvsem drobne dodatke, trakove in material za naprsne šopke in konfete.
Poskusita lahko tudi po internetu – je kar nekaj spletnih trgovin s primerno izbiro!
Pa lepe priprave! Meni je bil to en tak krasen čas!
Enkrat sem si pomagala kar s tapeto belo, negladko, valovito, bilo je prav lepo..in zelo poceni cela rola…kaj ti želim povedat, če si iznajdljiva, lahko pokukaš kar v Bauhaus ali kaksno drugo vecjo trgovino, se mal sprehodiš in takoj vidiš kaj je poceni in za ponucat.
Ali pa v te hobi trgovine, ki pa so tudi veliko dražje.
Rožice lahko narediš sama iz fimo mas, kakor tudi pikapolonice, ali kupiš umetno cvetje in nato dol potrgaš le cvetke iz stebel…škarje za različne vzorce pa tudi malo poglej, jaz sem jih celo dobila v neki vaski trgovini skoraj zastonj.
Se splača mal prebrskat, se veliko dobi tudi drugje in veliko prišparaš na ta račun.