Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kje kupujete barvice ipd. za otroke

kje kupujete barvice ipd. za otroke

Imam 19 mesečnika pa me zanima kje kupujete razne barvice, vodenke, flomastre, no pa tudi druga estvarjalne pripomočke ipd. za otročke. Še vedno da marsikaj v usta, tako da vsaka stvar tudi ni primerna. Morda kdo ve za konkterne izdelka, znamke, ki so primerni?

Mi si naredimo zalogo vsakokrat, ko gremo v Ikeo. Imajo tudi dober plastelin in krede za risat po asfaltu. Poceni, flomastri so pol evra 12 kosov.

Mi uporabljamo Crayola – imajo označeno od katere starosti je primerno- kupimo pa v kakšni večji papirnici ali trgovini.

lp,
M.

Poišči kolekcijo Giotto bebe – so barvice, flomastri, prstne barve in druge reči, ki so primerne že od dveh let dalje (skoraj vse duge šele od tretjega leta) in se z lahkoto sprejo z rok in oblačil. Ne vem, kaj uporabljajo pri nas v vrtcu, ampak naša malčica je “uničila” že celo kolekcijo oblačil z barvami (ne oblečejo jih v predpasnike ali kaj podobnega), ki jih ne morem nikakor odstraniti. Z omenjenimi barvami Giotto pa nisem imela nobenih težav.

LP Nives

Crayola – lahko jih kupiš tudi v Mercator centru.

kje si pa kupila giotto bebe?

Pozdravljena NivesK!

Madeže od barvic lahko odstraniš z čistilom iz Milerja. Mislim, da se začne z Dr. B…naprej ne vem kaj piše.

Lp,
Taja

Mi smo naši 20 mesečnici kupili debele Jolly barvice v Jolly centru v Šiški. Pa smo konice obrabili da ne bi bilo nevarnosti da se špikne v oko. Sama sem uporabljala srednje debele in tanke kot otrok (takrat smo morali po njih v Avstrijo) ampak te tadebele so kot voščenke debele in so res super. Pri naši jih imajo tudi v vrtcu.

Lp

Jaz sem jih kupila v Leclercu. Cena okoli 2000 sit za 12 barvic. Resnično jih samo z vodo sprem iz tal, mize, obleke,… Zraven je tudi šilček, ker so barvice debelejše in je problem kako jih drugače ošiliti.

Lp, Ela S

Hvala vsem za odgovore.

New Report

Close