Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kje kupiti večji keramični hranilnik-za darilo

Kje kupiti večji keramični hranilnik-za darilo

Za poročno darilo bom sestri dala 400€ v kovancih za 1 ali 2 €.Vse to pa bi dala v keramični hranilnik.
Ali kdo ve, kam naj grem pogledat?

Mogoče v halo A BTC v trgovino kjer prodajajo darila za različne priložnosti-žal je tudi ogromno kiča…

Jaz sem ga kupila v trgovini Kristal v Postojni, super je bil za poročno darilo, ker je bil v obliki avta, fant za volanom, dekle pa sedelo na havbi – ampak glede na to, da ne navajaš kraja, domnevam, da si iz Ljubljane 🙂 Poišči kakšno trgovino z gospodinjskimi pripomočki in darili.

ja od kod pa si , vem za trgovino v Lendavi in v Kopru?

mi smo za vselitveno darilo dobili en velik hranilnik – pujsek in je bil lično zapakiran v tako leseno stajico.

res dobro zgleda. vem samo, da je bil kupljen v lj, kje pa žal ne vem

merkur

A nisi mogla o tem razmišljati prejšnji teden!!!!

Sem enega veliiiiiikega (višine cca 25 cm) keramičnega pujska prejšnji teden vrgla v smeti, ker mi je bil enostavno v napoto. Vsa leta sem ga samo prestavljala in brisala prah iz njega. Pa še nikamor ni pasal!

Na tvojem mestu bi ji raje kot hranilnik, kupila lepo leseno skrinjico za nakit. Na dno skrinjice daš kuverto z denarjem, na vrh pa nasuješ čokoladne cekine (eure).

Skrinjico bo lahko uporabila za karkoli, čokolado bo lahko pojedla in bo imela veliko več od tega, kot od nekega hranilnika, ki ga bo po vsej verjetnosti tudi prestavljala sem in tja po hiši.

~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ˇˇ~ ============================================================== http://www.youtube.com/watch?v=Cg2IA2UYQCA - ful luštkana pesmica!

V btc v hali A v kletni etaži nekje tam proti massu sem danes videla zelo dobre pujse hranilnike v stajici , kot je napisala k72. Lesen okvir , ki izgleda bolj kot gajba..res je dobr zgledov in imajo jih velikoo. Cena pa je 24€.

Lp

New Report

Close