Najdi forum

kje kupiti rottweiler

Pri nas smo se odločili za nakup rottweilerja.Želimo psa z rodovnikom,cena nam ni pomembna ker vemo da so psi z rodovnikom dražji.Pa nas zanima kje ga lahko dobimo.Predlagali so nam da v psarnah pa jih je kar nekaj.Katero psarno priporočate oz. katera je najboljša?Ni potrebno da imajo mladiče ker na mladiča lahko počakamo tudi 1 leto ali več.

lahko navedete email, imam eno informacijo.

Emaila žal nimam ker ga ne potrebujem.

Poskusite tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?44,8019034

Ta prispevek sem že videla ubogi pes.

Katera psarna pa je najboljša?Psa bi mogoče imeli tudi za razstave?

http://www.mojpes.net/modules/vzreja/index.php?storytopic=302

urša22

Hvala za informacije.

pojdi na pesjanar in malo preglej, se splača

Bom pogledala tudi na pesjanar.

Še enkrat hvala za informacije

Me pa zanima še vaše mnenje o psarni mumlek,psarni vravolu in psarni nilfork.

Kot vem, ima psarna mumlek kmalu načrtovano leglo, psarna vravolu ima načrtovano leglo šele čez eno leto, psarnna nilfork ima tudi kmalu načrtovano leglo (spomladi) samo so za moj ukus že preveč v poslu (pogosto imajo legla)…oz. ne vem če sem se pravilno izrazila…… nekako jaz bolj zaupam domačim leglom seveda z rodovnikom ampak da imajo leglo največkrat 2-3-krat, ker potem res veš da se trudijo mladičem poiskati dober dom in da jim ni samo za denar….

A se ti ne zdi, da je število legel odvisno tudi od števila samic, pisanih pod psarno? Sicer pa vzrejni pravilnik velja za vse enako – tako za psice, ki kotijo pod imenom psarne (in ne živijo nujno na istem naslovu, da ne bomo o tem, koliko časa se kdo s katerim psom ukvarja, pač pa jih veliko živi pri čisto fizičnih osebah – lastnikih, ki imajo lahko prav tako samo po 1 psico in morda samo 1 leglo) kot za psice, ki kotijo lastniku, ki psarne nima registrirane?
Bo treba najprej razčistit, kaj psarna sploh pomeni. Sem mislila, da to vemo, če so nam že rodovniki vsaj malo jasni…

Vem da bodo imeli mladiče.Zato pa sprašujem če so psarne vredu.Me pa zanima katere zdavstvene teste morajo imeti rottweilerji in katere naj bi še imeli poleg nujnih.

V mesecu decembru bo vrhunsko leglo v psarni Anguinus,se splača kontaktirat lastnika.

New Report

Close