Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kje kupiti pritlikavega kunčka?

Kje kupiti pritlikavega kunčka?

Odločila sem se za nakup pritlikavega kunčka. Ogledala sem si jih že v Tukanu (na Rudniku in Brdu) ter v semenarni. Zanima pa me, če mi lahko kdo pove kje bi se jih še dalo videti oz. kje jih še prodajajo. Poznate morda še kakšno drugo zoo trgovino?

Hvala za odgovore in lep dan. Neli

Poišči si kunčka domačih rejcev. Živali ne kupujemo v ZOO trgovinah!
Poišči žival, ki je zapustila leglo v ustrezajoči starosti in bila pravilno oskrbljena.
Če pa že kupuješ v trgovinah, žival NE SME!!! imeti kovinske sponke v ušesu, pokazati ti morajo veterinarsko spričevalo. Če ti ga ne bodo hoteli… lahko veš, koliko je ura.
Na sosednjem forumu pa sem našla tole (morda rešitev zate? – mislim, da imajo leglo):

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Ne kupuj kunca v trgovini, ker verjetno ne boš dobila pritlikavega kunca. Jaz sem do sedaj kupila že dva pritlikava kunca v trgovini in na koncu se je izkazalo, da sta oba mešanca, ker sta imela na koncu okoli dveh kilogramov in pol, kar je pa občutno preveč za sobnega (pritlikavega) kunca. Raje se obrni na kakšnega rejca, kot ti je že Yo svetovala.

Jaz ima sedaj že tretjega kunca in dva sta bila kupljena v trgovini, tretji je pa od rejca, ki jih ima sicer za zakol. In ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da je res velika razlika med njimi. Prva dva sta bila plašna, prava zajca taorej. Tretji se me pa niti prvi dan ni bal, ni se bal 50 kg psa, samozavestno je hodil po stanovanju, po ploščicah… Skratka, že prvi dan je raziskal več stanovanja kot ostala dva zajca v vsem svojem življenju. Če ima kunec stik s človekom, potem se manj boji. In stres, ki ga doživi z življenjem v trgovini, se sigurno pozna celo njegovo življenje. Jaz sedaj na lastnih izkušnjah poznam razliko med zajcem, ki je kupljen v trgovini (in verjetno prehitro odvzet mami) in med zajcem vzgojenim pri človeku, ki se je z njim tudi ukvarjal.

Veliko sreče pri nakupu kunca!

Lp Jana

pa ima morda kdo kak naslov od kasnega rejca kuncev? se najbolj vesela bi bila, ce bi bil iz kranja, sk.loke ali lj.

Kje se dobi pritlikavi kunec z dolgimi ušesi ?

Ali kdo podari morskega prašička dve samici dolgodlaki.

…tega je na http://www.podarimo.si morje, samo malo je treba počakat, preklicat…

Mi imamo domače leglo, sedaj so stari tri dni in so črno beli.
Okoli 1.6.2015 bodo za oddajo.
Cena je pa 5,00€.

Živjo.

A mi prosim pustiš kontakt, kjer te lahko dobim? Zanimam se za nakup kunca 🙂

Hvala in lep dan
Tjaša

Se opravičujem, da nisem videla tvojega sporočila in so tisti že vsi prodani imamo pa zdaj novo leglo v katerem je šest mladičev in eden bo zagotovo črn.Imam pa levjegrive kunce zelo odlakane in lepe no glede cene se lahko dogovorimo če se boste odločili za te moj Tel. 041 906 699 in prosim ne kliči napiši sporočilo!!
7.6. 2015 so stari en dan

Lep pozdrav!
Če si kdo želi kunca naj pokliče na 041543907
saj imamo na voljo šest čistokrvnih levjegrivih kuncev, so tigrasti, belo sivi, sivo beli, črno belo rjavi…
Cena je le 25 saj niso mešančki in zraven dobite še hrano in seno seveda smo pa vam na voljo za informacije.

Na voljo bodo čez en mesec in nekaj dni ker so se skotili komaj 7.6.2015.
Prosim da pokličete čimprej in si svojega rezervirate saj kmalu ne bodo imeli več prostora…
Zajčki so zelo lepi, izredni primeri imeli bodo dolgo lepo in gosto dlako, ne redko in grdo!
smo v okolici Šentilja in Lenarta

Pozdravljeni!
Imamo še eno kunčico za prodat.
Je čistokrvna levjegriva kunčica stara je sedem tednov in cena je 30 eurov.
Če koga zanima naj čimprej pokliče na 041 543 907 ker gremo na dopust, je zelo lepa zraven pa dobite še hrano in seno, imeli smo jih šest a ostala je le ona.

Kunčica Kimi:
[img]http://mmc.bolha.com/0/image/193503/194045/Levjegrivi-kunci—samicka-Kimi_55ba7b54c6cd7.jpg[/img]

Sporočam, da kunčica ni več na voljo saj je danes odšla v nov dom.

Prodamo mladička levjegrivega kunca, cena je 30€ saj je zelo lep in čistokrven.
Je zaden iz legla in ga prodamo ljudem ki bi ga imeli za hišnega ljubljenčka in tistim ki bi zanj lepo skrbeli.
Če vas zanima mi lahko pišete na gmail [email protected]
[img]https://mmc.bolha.com/2/thumb2/193503/194089/Levjegrivi-kunec-levjegrivi-hisni-zajcek—samcek_55bf4e5ba8ce6.jpg[/img]

Prodamo našo lepo Elly, levjegrivo kunčico in sončka Mikija.
Cena je 30€, stara sta oba 9 mesecev in sta zdrava ter prijazna.
Elly črne barve z sivim vratom, trebuščkom, ritko in tačkami, Miki pa je sivkasto bel.
Prodamo ju le dobrim lastnikom, ker mi več nimamo časa da bi se ukvarjali z njima, Elly je razstavna kunčica(starša sta zelo uspešna) tako da bi bila za to primerna tudi ona.
Elly ima zelo gosto in mehko dlako, primerna sta tudi za otroke a že večje. Prodamo ju lahko skupaj ali posamezno, ne Elly in ne Miki še nista kastrirana a če bi bila bi se skupaj vrjetno dobro razumela.
Moj gmail: [email protected]
Če ju bomo že prodali, obvestim.

Prodamo čisto črno zajčico, le dobrim lastnikom.
Je prijazna in je velika cartika, zelo jo bomo pogrešali a ne gre drugače, saj nimamo dovolj časa zanjo.
Je pridna, primerna za otroke in ne grize, le dobrim lastnikom!!!

New Report

Close